Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Äntligen fredag del 15

    Man får inte ta åt sig av allt helt enkelt - då orkar man itne med.

    Denna veckan är fredag kl 18 inte bra för mig, tyvärr. Men om vi gör det till tradition så ska jag försöka få ordning på tekniken så jag kan delta!

  • anne på grönkulla

    Klart trött i mössan idag - komplicerat relationssamtal och massor med vin (om det hjälpte eller stjälpte vet jag ju inte... ) med kompisarna på besök här inatt. Efter 36 mils körning på dan.

    *gaaaah* Men kul är det!

    Ska gå lite tidigt idag tror jag...

    Fejjans vägg är ur led, fö - jag kan inte skriva...!!!

  • anne på grönkulla

    ÄPV hur har du det? Var det nåt särskilt som gjorde det så jobbigt? *hänger inte med* Att vara ensam o trivas i mitt eget sällskap har jag nog lärt mig genom åren, men en väninnan konstaterade nyligen att hon lärde sig det bara för nåt år sen - efter att ha skilt sig och insett att hon efter det inte haft en fredag- eller lördagkväll hemma på 6 månader.

    Själv är jag verkligen tant - jag orkar inte leva så hårt, nu har jag jobbat (om än lite halvhjärtat) OCH rockat loss med kompisar på besök i en hel vecka, lite sömn, mycket vin o adrenalin o typ fullt ös hela tiden har det varit!

  • anne på grönkulla

    Äpv, hur gammal är du (förlåt en näsvis fråga - men jag borde kanske veta?)

    Om att flytta - jag tror det är viktigt att flytta TILL nåt och inte bara fly från nåt. En liten tanke bara - jag har ju bott en hel del utomlands - och det enda man har med sig garanterat är ju sig själv. Visst kan det bli en hjälp att bryta mönster, men man tar med sig en del också.

  • anne på grönkulla

    Nja flytta ska man göra - om man vill det. Jag försöker absolut inte avråda från det. Och jag tror det är toppen att ni funderar på hur ni vill göra med era liv framöver - om ni haft en dröm och vision och organiserat er efter den - att då tänka om man man behöver.

    Vi måste väl snart göra tvärtom - fundera på hur våra liv ska se ut när vi bor ihop igen och funderar på familj.

    Pratat en del med kompisarna om det där nu - hur man ser det framför sig. Vi är ju inte så unga längre, närmar oss 35 (ja, inte du då! - men tjejen jag senast pratade med om det irl o jag själv).

Svar på tråden Äntligen fredag del 15