• Gable

    Jäs bäjbi! Vi kan ta det via mail annars!

    Förresten, appropå mail. Såg nåt om MC's blogg. Den har jag aldrig lyckats hitta. Kan nån vara söt och maila länk?

  • Gable

    Hoppla, det var Janos! Gick tillbaka nu och kollade. Grattis Janos!!

    Jag är verkligen inte med i matchen....

    VERKLIGEN INTE!

  • Gable

    Goooodmorgon!

    Jobbar alldeles för mycket känns det som, men i verkligheten är det väl heltid.

    Maken är hemma med E, planen är dagisstart i januari. Får ångest bara vid tanken. Ska man lämna bort det käraste man har till någon annan? Tänk om de inte är snälla mot henne? Tänk om de andra barnen slår henne? Tänk om... AAAAAAAAARGH!!!! Jag får panik snart!!!

  • Gable

    Men du får ju träffa oss Det är värt alla pengar i världen

    äntligen på väg skrev 2008-12-08 21:45:03 följande:


    Å, det är nästan så att jag kan tänka mig att pallra mig ända upp till huvudstan för att få va med och fika med er Gable och APG. Fast det är nog inte så ekonomiskt att åka 60 mil för en fika
  • Gable

    Skrivna ja - men postade nej... Tack för julkortet! Han är bedårande söt!!!

    Vi ska också skicka via mail i år. Skriver bara till den mycket äldre generationen som inte har komputtrar och kan ta emot mms. Typ gammelfarmor. Får inte glömma att lägga korten på lådan nästa vecka.

    Man hinner ju ingenting nu för tiden...


    janos skrev 2008-12-08 22:35:42 följande:
    Nu ska en trött och snorig mamma gå och lägga sig. Julkorten är skrivna *kryssar på listan*Natti natti
  • Gable

    Oj oj oj! Här händer det grejer!

    Äpv - nu jäklar, 11 ägg, det är banne mig inte illa! Håller allt jag har för er!!

    Sjukdomar verkar florera här i tråden, jag hoppas att vi håller oss friska åtminstone till annandag jul. Då kan vi bli sjuka hela familjen Annars är det kommendering till svårmor som gäller.

    Måste skryta lite - jag har varit på idolfinalen! Det var jättekul men jösses, jag börjar bli gammal. Småtjejer som skriker så man får ont i öronen. Den där Johan Palm, att han kan vara nåt så otroligt upphetsande?! Jag fattar verkligen inte... Är han snygg?! Kan han sjunga?! Vad är grejen??

    Hade med mig min brorson, det var han som ville gå med sin gamla, töntiga faster. Jag är mycket, mycket stolt över detta. Hade han velat gå på McDonalds hade jag varit stolt över det också.

    Men jösses vad ungarna idag SKRIKER när de är på något trevlig sammankomst. Så där lät aldrig jag i mina unga dar

  • Gable
    janos skrev 2008-12-22 22:37:15 följande:
    Maken är söt! Idag konstaterade han att det är Anne på Grönkulla på tv snart.-Är det ett känt begrepp?


    Maken brukar undra hur det går i fredagstråden.

    E öppnade alla sina julklappar igår morse. Den minst populära julklappen var ett pussel, hon la tillbaka pappret över pusslet. Sen klev hon över det.

    Sen försökte hon öppna sin pappas julklappar...

    Imorgon är det dags för svårmorsbesök. Yippie. Undrar om man kan bli akut sjuk???
  • Gable
    Cybermamman skrev 2008-12-25 10:12:29 följande:
    Det blev hyfsat till slut men jag tror aldrig jag varit så trött någon gång tidigare. Nu sitter jag i soffan och surfar ... och inte beror det på att tomten kom med en bärbar soffa Nu ska här dricka kaffe, det hann jag inte igår och frukosten serverades inte förrän halv fem igår. På eftermiddagen. Vilken katastrofdag.
    Vilken fin julklapp! En bärbar soffa
  • Gable

    Åh Äpv, vad tråkigt att höra! Jag bli så ledsen för er skull. Faxar jättemånga kramar till dig!

  • Gable
    janos skrev 2009-01-03 21:47:06 följande:
    Själv så har jag jobbat idag och jag förstår inte hur jag ska klara av att vara ifrån familjen hela tiden. Det känns verkligen fördj*vligt!På torsdag är det dags för första inskolningsdagen och jag sitter här hemma och grinar varje dag. Jag VILL INTE skiljas från sonen. Jag VET att han kommer att få det bra och roligt......MEN!!!!
    Om det är någon tröst så är det värst för dig, inte för sonen... Han kommer säkert att ha skitkul på dagis.

    Jag märker på dottern att hon behöver komma in på dagis, visst mamma och pappa i all ära, men hon blir väldigt less på oss två. Hon behöver andra barn.

    Och på frågan om fler barn - jag säger nej, maken säger ja. Vi är låååååångt ifrån överens.
  • Gable

    Hade ni kul på nyår? Vill få lite sympati, själv sov jag i 2 dygn. 39 graders feber. Vet ni att man kan sova i 2 dygn och FORTFARANDE vara trött??

    Häpp!

  • Gable

    jaaaaaaaaaaaa!!! jag vill träffas under 2009!!!!

    och jag kan nog nästan jämt tror jag.

  • Gable

    Påsk funkar inte för mig, långväga släkt på besök här...

    Men annars är april ok för mig!

    Har inte hört ett pip om dagis än, hon har platsgaranti fr o m nu men det är ju inget bestämt datum. Kan lika gärna bli nästa vecka som sista veckan i januari. Och blir det då, då sitter vi i skiten. Det kommer att bli svårt att få ledigt för inskolningar och sånt då. Jag är så... Sitter på händerna för att inte skriva en massa fula ord... Irriterad på barnomsorgen här just nu för att de inte kan ge oss besked. Kompisar till oss fick dagisplats, fick veta det en vecka innan deras barn skulle börja och hade två (!!!!) dagar på sig att tacka ja eller nej till platsen. Vad händer om posten är försenad?! Försvinner?! Man är bortrest??? De har år på sig att planera, men själv får man 2 dagar. Tack för den... Mutter mummel...

  • Gable

    E har fått öroninflammation. Yippie. Hon går också på pencillin nu. Det är inte så lätt att peta i en unge pencillin som har bestämt sig för att inte dricka medicin... Dessutom äter hon dåligt så man försöker ju få i henne mat och dryck lite då och då. Det funkar inte heller med pencillinet. Det ska nämligen tas 2 h före och 1 h efter måltid. Eller var det tvärtom?! Blir galen på det där. Får nog göra ett schema.

Svar på tråden Äntligen fredag del 15