Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen fredag del 15

    Å, nej! Tänk om hon har klonat sig . Nattpigg är hon oxå. Väcker mig gärna runt 4-snåret. Undrar om det finns några gamla husknep som att hänga upp vitlök ovanför sängen eller nåt?

    Fru Hilde skrev 2008-11-08 20:16:03 följande:


    Jaha du har också träffat fru Ångest Då kan vi väl bilda klubb här har hon varit på besök många gånger den senaste månaden.
  • äntligen på väg

    APG: Jag tror bara det är allmänt kaos inombords nu inför nästa ivf-behandling. Humöret pendlar verkligen upp och ner och idag känner jag mig ok igen.
    Vi köper ett trepack försök och sen är det DEFINITIVT över med den biten. Och blir det inga barn så måste saker och ting förändras. Vi har tom börjat prata om hur det skulle vara att sälja vårt älskade hus och flytta utomlands och verkligen få ett nytt liv. Pratade med en riktigt god vän igår och hon tyckte att jag var lite väl dramatisk och frågade om jag inte bara kunde läsa en kvällskurs istället . Men faktum är att jag behöver ha nåt riktigt spännande att se fram emot OM det nu inte skulle lyckas och att flytta utomlands skulle verkligen vara att ta ut svängarna för min del och det är rätt kul att fundera på vart man skulle ta vägen och vad man skulle göra

  • äntligen på väg

    Flytta till NY och bli personal shopper?
    Flytta till Australien och bli fårfarmare?
    Flytta till Spanien och bli flamencodansös?
    Flytta till Tibet och bli munk?
    Flytta till Grekland och bli... grek?

  • äntligen på väg

    Ja, du har rätt Anne, jag har tänkt på det med. Sorgen bor ju kvar ändå. Tror väl egentligen inte att vi kommer flytta, men det är kul att drömma lite. Jag är 30 år.

    anne på grönkulla skrev 2008-11-09 10:02:07 följande:


    Äpv, hur gammal är du (förlåt en näsvis fråga - men jag borde kanske veta?)Om att flytta - jag tror det är viktigt att flytta TILL nåt och inte bara fly från nåt. En liten tanke bara - jag har ju bott en hel del utomlands - och det enda man har med sig garanterat är ju sig själv. Visst kan det bli en hjälp att bryta mönster, men man tar med sig en del också.
  • äntligen på väg

    Spännande Tror du det ligger nära i tiden att ni flyttar ihop?

  • äntligen på väg

    *Kramar om alla*
    Tufft ni verkar ha det mc. Som APG sa: Mail funkar bra!

    Nu har jag varit i Danmark på kurs i några dagar och det var nyttigt för mig att få hjärnan sysselsatt med evinnerliga excelark från morgon till kväll . Tror faktiskt att jag lyckades lära mig ett och annan som jag kan ha användning för nån gång . Vi var bara två pers som gick kursen och den mesta informationen riktade sig till den andra tjejen eftersom att hennes jobb är långt mer krävande än mitt. Det gjorde att jag kände mig mer avslappnad och antagligen kunde ta in mycket mer info än jag skulle gjort om jag var den som var tvungen att lära mig allt. Jag är riktigt nöjd med min insats!
    Och jag lyckades dessutom hänga med på allt trots att kursledaren pratade danska och min kollega norska (Stavanger-norska, lite klurigare att förstå än Oslonorska). Vet ju iofs att de som har kurserna anstränger sig extra mycket för att prata mer skandinaviskt, men för några år hjälpte inte det utan jag satt fullkomligt oförstående. Så mina 6 år på företaget har nog gjort mig mer Skandinavisk

    *Skickar lite kinesisk örtmedicin till alla snoriga fredisar*

  • äntligen på väg

    Tack bra! Lite uttråkad och hungrig, men nu kommer snart maken hem med Thaimat så det ska nog ordna upp sig .
    Hur är det själv? Fortfarande krasslig?

  • äntligen på väg

    Aj då, det låter ju inget vidare, vad kan man hitta på för att det ska kännas lite bättre? Ett glas vin, choklad och en bra film kanske? *kram*

Svar på tråden Äntligen fredag del 15