• Fru Hilde

    Äntligen fredag del 15

    hi hi hi... oj oj vad rätt du har... begriper var du får all info om psyke ifrån *not*

  • Fru Hilde

    anne på grönkulla skrev 2008-10-27 08:24:06 följande:


    *ska inte ens börja fundera på vad jag drömmer om *
    hmmm ******* och ****** och ***** ????



    Nä ärligt talat ... du får ha dina drömmar för dig själv
  • Fru Hilde

    Jag har också tråkigt.

    Verkar bli indragen i facklig "stormvarning" typ.... inte kul, men välförtjänt för de det drabbar!

    Och så har jag sovit alldeles för lite... Bläh. Sitter o slötittar på romantisk sliskfilm "weddingdate" ja ja... jag ska nog satsa på att se fler feelgoodfilmer när jag mår så här

  • Fru Hilde

    anne på grönkulla skrev 2008-10-28 12:34:33 följande:


    Åh weddingdate! Den var riktigt sliskig minns jag *drömmer mig bort*
    Jodu den är definitivt sliskig
    Nu har jag målat tre pinnstolar och känner mig åtminstone lite duktig
  • Fru Hilde

    Jösses vilken konstig dag det blev idag.

    Tösen är hemma för det är studiedag för dagis.
    Maken jobbar hemma.
    Jag är trött som lemur.

    Till ovanstående tillförs att det smäller två bilar ute på vägen. Ännu ett lysande exempel på att penisonärer kan bli för gamla för körkort och att ungdomar ska respektera hastigheten. Pensionärerna hade stannat för att diskutera med en annan pensionär som stod vid vägkanten, de hade bilen helt avstängde men bilen stod mitt i vägbanan. En stycket ung kille kom körandes på vägen. Hastighetsgräns är 30 men han körde säkert i högre än så. Han missar alltså att framförvarande bil står stilla och kör rakt in i den. En himla smäll blev det och tack och lov ingen som blev svårt skadad. En dam fick föras till sjukhus, hon hade nacksmärtor. Hon hade suttit i baksätet.

    Allt händer precis framför vår veranda. Maken sprang ut och hjälpte till. Tösen blev helt till sig hon ville ju titta. Efter att jag fick reda på att det inte var så illa ändå så gick vi ut. Det dök upp både brandkår och ambulanser plus polis och för tösen var det världens happening. Det mest spännande som hänt sedan vi fick hämta en bekant vid tåget.

  • Fru Hilde

    Trevligt med vin. Jag tror jag ska följa ditt exempel!
    Vad gäller FL så måste man ta sådana där rabiata och jobbiga människor med en nypa salt. Det är ett bra forum just pga dess strolek och aktivitet, men också just pga det ett forum som huseras av alldeles för många rena idioter! Jag har en där som jag helst skulle vilja ge en ordentlig knäpp på näsan. Tyvärr är fl-polisen också ganska aktiv så jag skulle förlora alldeles för mycket på att vara ärlig. TYVÄRR! Anledning: jo jag har fött barn med kejsarsnitt och rabiata kvinnor får för sig att det inte är att föda barn m.m. att barnet ALLTID tar skada m.m. BULLSHIT! och så skriver de "fakta" som inte stämmer. Man får helt enkelt bita ihop och hålla huvudet kallt.

  • Fru Hilde

    Jag är också lite skeptisk till att jag kan på den här fredagen. Ska återkomma om det.

    IDag är min första riktiga arbetslösa dag. hmm känns ok faktiskt. Ska åka till arbetsförmedlingen om en liten stund.

  • Fru Hilde

    Kram tillbaks

    Janos jag måste numera tyvärr använda beteckningen arbetsförnedring... precis som MC Det var en fantastiskt störd människa som jag mötte den här gången. Hon klarade också av att klaga på att jag hade med mig min dotter dit. Hallååå hon har inte dagis på måndagar och jag skulle ju bara in och visa min nuna för AF så de kan intyga att jag är arbetslös, jag hade med mig en massa intyg och Cv m.m. men inte sjutton ville hon ha dem... min dotter skötte sig fullständigt exemplariskt också. Stod tyst och försynt bakom min stol hela mötet igenom. Som om hon kände på sig att hon inte var välkommen .... för hon brukar ju vanligtvis pladdra åtminstone lite grann.

  • Fru Hilde

    ÄPV jag hoppas så mycket för din skull. Du ska se att den här kliniken blir den som funkar

    Gable, jag har inga planer på att FÅ jobb Jag håller på att planera inför något helt annat. Jag tänker skapa mig ett nämligen! Fast jag är lite hemlig än så länge. Men hoppar du in på ansiktsboken kan jag säkert berätta mer. Vad gäller lurviga ben... här är några också. När jag blir rik ska jag unna mig att bli av med de där lurviga permanent... dvs håren ska bort... inte benen

    Jag har tyvärr lidit av sömnproblem ett tag. Alltså somnar jag knappast till Äntligen hemma. Har dock sovit hyfsat några nätter nu så jag har gott hopp om bättring.

Svar på tråden Äntligen fredag del 15