• Fru Hilde

    Äntligen fredag del 15

    Ojdå Janos jag får lov att gatulera till detta stora jämna nummer

    Jag får väl lov att klämma nästa då?

  • Fru Hilde

    hmmm Rystall du var ju jättesnygg på bilderna Väldigt gul... Skönt att det gått hyfsat bra också.

  • Fru Hilde

    Föresten har jag nytt inlägg i bloggen. Jag har spanat in ett så himla snyggt klinker till köket. Givetvis helt onödigt att köpa och om vi nu (mot förmodan) skulle köpa det så måste det gamla tas bort, nytt underlag läggas osv... Till det kommer det fanatiskt fina priset av 1200 pengar per kvadraten... fast jag kanske får det fr mindre om jag pratar snällt med någon kompis, men det skulle ändå vara snordyrt. Tur att vi bara behöver knappt 4 kvadratmeter.

  • Fru Hilde

    Hej hej MC
    Jag tackar för hånglet, känns mycket bättre nu. Vad gäller länkarna så måste jag säga att den där svarta gummigrunkan nog är det mest onödig gadget jag sett på mycket mycket länge men jag fick mig ett gott fniss och det behövde jag. Annars kan jag fortfarande rekommendera Rate my turban, definitivt bättre än tetris när man har lite dötid att förgylla livet med

    Näpp, nu ska jag måla lite.

  • Fru Hilde

    Jaha... somliga tycker att jag är konstig som diggar att röra ihop färg och leta hussvamp... att gilla bukoperationer kvalar det möjligen in i samma liga?

  • Fru Hilde

    Äntligen lördag

    Igår var jag på knökfullt Gekås... VI ÖVERLEVDE! oj oj, jag brukar ju bara åka förbi där när jag ändå är i närheten, då kan man ju välja att inte gå in om där är för mycket folk plus att framemot eftermiddagen brukar det bli lite mer tomt på folk. Så var det inte igår, vi var som packade sillar. Jisch och så hade jag ju kört en bit så det var ju bara att bita ihop och shoppa Jag väninnan och våra två barn. Barnen var tack och lov väldigt snälla. Annars hade ju blivit katastrof.... och min tös brukar knappast vara särskilt snäll i affärer.

  • Fru Hilde

    Ok ÄPV lycka till och glöm inte att knuffas i gångarna !!

  • Fru Hilde
    janos skrev 2008-10-14 13:20:01 följande:
    Ikväll jobbar jag och imorgon åker jag och Elias till södern. Maken kommer efter på fredag och hem åker vi allihopa på måndag. Önskar er alla en trevlig vecka. Jag tycker att det verkar lite tungt överallt just nu. Fördelen är att det kan bara bli bättre/ljusare/lättare. Kram på er"
    okidoki... då väntar jag på ljusning

    mitt nya motto *Jag sover inte - alltså surfar jag*
Svar på tråden Äntligen fredag del 15