• Hvidbrud

    Ja, men vänta till jag har flyttat över!! (med lösrivningen!) Fy bubblan vad det är obehagligt att vara ute i detta vädret! Låg och snoozade i en halvtimme brevid maken i morse, har är ledig och har sin syster och sysredotter på besök. Det var så varmt och skönt... Priset var att stressa ut i regnet och blåsten i min fantastiskt osnygga rengkappa, men kapsjiongen (nej det kan jag inte stava till..) hårt knuten om ansigtet. Ser rätt skrämmande ut snär jag kommer flåsande i den utstyrseln!

    Ninin: Tycker att du är duktig som tränar så mycket! Du behövde nog sova lite extra inatt!

    Känner mig själv lte "förgiftad" idag... Men för ett tag sen betydde det ju nåt bra *blink blink*, så jag håller tummarna och äter så bra jag kan. (med tjocka släkten på besök kan det ju vara lite vårt...)

  • Hvidbrud

    Altså... Jag låter ju som världens miffo om man läser vad jag skriver, med alla bokstäver som ramlar bort! Dumma tangentbord!
    Trevlig helg tjejer! Åh, vad jag har lust att dricka en öl!

  • Hvidbrud

    Åh, jag har lust att bli ett fetto och ligga och äta godis och chips i soffan, under en varm filt och aldrig röra mig mer!

  • Hvidbrud

    Ååååhh, orkar inte ens yoga... Jo, på torsdag. Kanske.
    Vist är det skönt med Yoga!?
    Var på massagetearpi igår och jag tror att det har satt gång i nått... Var så jäklans arg i morse, regnet och gubben och ja jag vet inte vad. Jag som är så "snäll" annars, så himla förstående, tolerant och tålmodig. Nä, jag fick nock. Inte för att nått hände, ut över att regnrocken var borta och det var kallt och mörkt. Blä! Nä, nu ska jag nog ta och bli lite av en satmara ett tag Det tror jag blir befriande och väldigt provoserande för mig, när min indre röst hela tiden säger åt mig att "så kan man inte göra!" Jo visst fan kan man det! Det kanske till och med kan få mig ut ur soffan och sprungit en runda i parken istället för att sitta i soffan med en känsla av att "ha ha, nu lurar jag dig" Men det är ju bara jag som får lida av min egen obstinatism (eller vad det nu kan heta)
    Åh! Nä, ninnis, du har fullsändigt rätt! Det vill jag faktiskt inte! Tack, gumman!

  • Hvidbrud

    Vad är bosu, ninnis?
    Nu äter jag en nyttig sallad, med lite lax. Hejja mig! Har ännu en gång konstaterat att jag inte tåler socker!

  • Hvidbrud

    Ja, precis... Svårt att hitta hus bara. Har till 15 maj på mig, sen ka vi ut ur lägenheten vi har nu.

    Har varit på yoga i morse. Fy tusan vad skönt det är! Jag är på nytt född! Fik ett lite kortare program, de några utvalda stälningar som jag kan göra där hemma på 20min på morgonen varje dag. Perfekt! 2 timmar blev lite maffigt att ens tänka på at genomföra.

    Var har alla brudar tagit vägen? Ingen som orkar träna och äta bra längre? Eller dela sina framgångar och motgångar?
    Nyfiken!

Svar på tråden - 5 kg