• Hvidbrud

    - 5 kg

    Oj! Vad duktigt! Heja dig!


    missGill skrev 2008-11-06 14:04:31 följande:
    Ska ut och springa en mil i dag med min M2b. Gruvar mig redan :)Men det är även lite mysigt.
  • Hvidbrud

    Åh! Jag är nyfiken! Ska kolla med det samma!
    Jag har jagt ut igen och kan inte hitta motivationen... Vill gärna ha en liten bbis snart, så det jag borde fokusera på är ju att försöka bygga ett så bra rede till det lilla livet som ska växa i mig. Men, det verkar som om jag liksom vill passa på att vaa så osund som möjlig medan jag kan. Snacka om kluvet beteende!

  • Hvidbrud

    Åh! Så vacker han är! Vilka muskler! Wow! Gratis, Det måste kännas härligt att galloperea fram på honom!

  • Hvidbrud

    ja, drack nog minst 5 mojitos i helgen och idag ska vi ut och äta. Får se till att det blir Thai eller sushi, det kan man hålla rätt ok. Och så får jag passa på att njuta av sushin innan det smäller till...

    Vi letar hus på andra sidan bron också... Så vi ska gärna ha hittat ett nytt hem innan det blir bebis. Masor av praktiska saker som sak planeras. Men helst i mitt härta vill jag flytta till Asien! Men det får nog bli i ett annat liv!

  • Hvidbrud

    Men alltså helt OT: hur får man tag på ett hus? Vi vill gärna hyra till att börja med. Se hur det går att pendla osv. Har ju inte bott i sverige i snart 12 år! Var söker man? Har prövat blocket men utan lycka... Någon som har et bra tips?

  • Hvidbrud

    Tack Soose, Viste inte att man kunde hitta hyres där! Tack!

    Vägdemig igår! Det var inte alls å hemskt som jag trode!
    Längd: 173cm
    Start i Januari: 74kg
    Innan bröllopet: 68kg
    Nu: 68.3kg
    (men som sagt muskler väger mer än fett... )

  • Hvidbrud

    åh! vd vacker han är! ett sånt ädelt djur!


    Mikabella skrev 2008-11-10 15:00:02 följande:
    Vad fin han är. Vacker färg! Roligt att få se din prins
  • Hvidbrud

    Krya på dig mikis! HAr presist nyst som en galning under en behandling och näsan började rinna så jag nästan höll på att droppa på den stackars klienten! örk! Men förhoppningsvis så var det det, och jag kan hålla mg frisk.

    Septembris: Känner igen mig i det du skriver. Inte kul, men hur tusan ska man kunna motivera sig till att gå ut och springa i detta vädret?

    Så här står det till för mig: Sneglade på min rumpa i speglen imorse... Aaarrggghh! Ingen vacker syn! Den har liksom helt plötslig förvanlats till nån runt, platt, lagom skakig massa! Och min dagliga tur på cyklen gjorde att det brände lite i lungorna idag. FY! Det var inte rolig. Vet hur jobbig det blir att komma igång igen.
    Älskar min yoga, men de ger inte de kropsliga resultaten (men själen har det utmärkt!) som jag önskar. AKnske borde jag komma igång med mit trygga hederliga pilates program igen. Det får jag ialla fall midjan tilbaks med, sen kanske det ger en extra puff till at vilja förbattra kondisen?

    Åååå, jag känner mig som en platta som hackar!! Varför kan jag inte komma vidare och bara vara en sån som tar sin kondition på allvar och kan NJUTA av att springa? (så var det ju i våras, men på nått sätt har jag fått en lobotomi så jag har glömt hur skönt det var...)

Svar på tråden - 5 kg