• Cantaton

    - 5 kg

    Jag har inte haft stegräknaren på mig på ett bra tag, men jag ska försöka komma ihåg den imorgon. Dock tror jag inte att det blir så många steg imorgon. Jag ska stå i mammas butik hela dagen och sedan iväg på ett "möte". Kommer inte finnas utrymme för promenad nånstans (jag är ensam i butiken och kommer att komma försent till mötet).

    Men jag har gjort en träningsplan för denna vecka:

    Måndag: Motionsträning
    Tisdag: Promenad + motions- och styrketräning
    Onsdag: Vilodag
    Torsdag: Motions- och styrketräning
    Fredag: Motionsträning
    Lördag: Motions- och styrketräning
    Söndag: Promenad

    Har klarat att avstå choklad som ligger i kylen och glass och bullar i frysen. Frukost blev återigen frukt och ägg, lunchen blev fiskgryta, mellis blev cashewnötter och middag falukorv och fullkornsmakaroner. Korv är kanske inte såå nyttigt, men ibland måste man äta ur det som finns i kylen, helt enkelt.

  • Cantaton

    Nu vägde jag mig för första gången på två veckor. Har inte vågat innan eftersom jag typ smällde i mig chips, läsk, godis och bullar förra veckan... Men sedan i lördags har jag ju tränat varje dag och sedan i måndag-tisdag har jag ju varit noga med vad jag ätit. Jag hade gått ner ett halvt kilo sedan förra gången jag vägde mig! Det hade jag inte ens vågat hoppas!! Lycka :)

    Dagens frukost: proteindrink
    Lunch: Köttgryta med fullkornsris
    Mellis: Frukt
    Middag: Sallad?

  • Cantaton

    Ninnis,
    tack söta.

    Ingenjören,
    tack till dig också - bl.a. för kommentaren till planeringen. Betryggande

    Mikabella,
    det är precis så som jag också har mått. Jag har några småjobb, men kan inte alls leva på det lilla jag får in och söker också jobb vareviga dag. Och hur mycket jag än vet att jag är bra på saker och ting så faller självförtroendet när jag inte hittar några passande jobb - och framför allt i de fall jag inte får de jobb jag väl hittat och sökt. Ledsen att det blev så mycket om mig nu, men det jag vill säga är att jag förstår dig. Och du får vara här hur mycket du vill utan att skriva någonting. Du behöver inte alltid vara stark nog att peppa andra. Ta hand om dig själv! Vi hjälper varandra i vågor - ibland är någon på botten, samma någon som några dagar senare peppar hej vilt.

    nni,
    välkommen! I börjar tog jag mest promenader, sedan tränade jag 2ggr/vecka och gick någon. Från och med denna vecka motionstränar jag tre dagar, styrketränar två dagar och promenerar en dag (och så har jag en vilodag).

  • Cantaton

    nni,

    ja, träning 2-3ggr samt promenader tycker jag låter toppen! Men om du ska få bort sötsuget (gud, så svårt, jag vet) bör du inte ens äta glass eller en liten chokladbit, utan sluta helt. Annars kommer det tyvärr inte att försvinna. Och krisar det, ät EN bit MÖRK choklad

  • Cantaton

    Ninnis, var hittade du solen?? Jag är dyngsur efter att ha gått till och från tunnelbana, buss och tåg. Inte en solstrimma så långt ögat når.

    Ingenjören,
    äsch, jag glömde min stegräknare... har inte riktigt kommit in i det igen. Inkluderar du träningen omvandlat till steg när du räknar steg eller är det ren gång?

  • Cantaton

    Kom inte iväg och tränade idag. Assisterade på ett företagsevent och var så trött när jag kom hem att jag somnade i min älsklings armar, där han låg på soffan. När jag vaknade igen var jag inte direkt peppad att träna. Men jag har ju tränat tre gånger tidigare i veckan så jag har faktiskt inte så dåligt samvete.

    Just nu står fläskfilén på spisen och en rotfruktsgratäng i ugnen!

  • Cantaton

    Vi kommer inte att gymma idag heller, men det är bara för att vi byter plats på lördags- och söndagsplaneringen. Hade ju tänkt gymma idag och gå promenad imorgon. Men idag har vi haft städförmiddag i föreningen och krattat och burit löv och grenar i 2½h så jag är bra svettig redan Vi tar en promenad senare idag och så gymmar vi imorgon. Känns som om jag har gjort mitt träningspass idag Härligt att få vara ute i det fina vädret!!

    Dessvärre åt jag en bit bulle tillsammans med grannarna efter städningen... men, men Jag känner ändå att jag har slitit med kroppen, så det känns inte så jobbigt.

  • Cantaton

    Godisråttan, heja!

    Jag drack också proteindrink till frukost. Blir dock annat till lunch och middag.

    Själv syndade jag bara lite i helgen. En bulle i lördags, lite glass och vin igår. Men fick faktiskt inte särskilt dåligt samvete. (Så länge det bara är på helgerna och i måttlig mängd kan det inte vara så farligt.)

Svar på tråden - 5 kg