• Mrs D to be

    - 5 kg

    hej hej soooosseee här :P bara bytt skepnad :P
    Jag vill också ha ett hopprep!!!
    Nu sörrni så är jag på VFU på ett demensboende *OMG* snacka om att det tär på en jag har två tanter som skriker på varandra, slåss lite med, skriker de inte på varandra så sitter jag i mellan i ett försök att spela fia för att lugna ner och de skriker från var sitt håll på mig sammtidigt. så jag skulle behöva lite yoga. en yoga bok, matta och en skiva det ska jag önska mig av pappa!! jag tycker att de kör aldeles för snabbt på passen. jag vill sittai en övning i 10 min iaf och meditera känna lugnet komma som en våg och andas!! har panik nu 10 dagar kvar till tentan bara *urs* Men jag har varit nyggig och ätit sallad i olika former 6 måltider den här veckan!!
    puss på er flickor!!

  • Mrs D to be

    hehe ja ni idag så har jag motionerat iaf. red dressyr i 1 h och jävlar vad jag fick kämpa. min tröjja var som en killes när de joggat på sommaren. Vill bara tillägga att det va 10 - ute :P han stegrade och höää på så det blev både uthållighet och ballans :P men det va det värt för de sista 20 min var han underbar matte är stolt!! Nu ska jag inte gå in här mera inan tentan tror jag jag hinner inte ... men jag kanske kikar inn endå någon dag :-P
    Kämpa på nu tjejer jag hejjar fat jag inte syns!!
    puss å kram!

  • Mrs D to be

    hej flickor!! Nu så är jag fri i två veckor iaf :-P
    Jag är jätte trött känner mig lite smått utbränd.. *nja* Nu ska jag ta ochbaka pepparkakor och lussekatter *mums* jag känner mig helt befriad från att tänka på min vikt. Ett bröllop känns också mycket avlägset nu. vi har inte tid varken jag eller sambon. det blir vell 2010 typ

  • Mrs D to be

    Hej på er flickor!! Hur är det med er? Jag har skrivit min tenat nu och har praktik. Håller just på med att vårda och utarbeta en plan för en döende tant på jobbet.

  • Mrs D to be

    Hej på er tjejer idag tar jag på mig depp, lessen arg rollen.
    var på bedömning idag då jag fick höra (sammantaget) att jag va en dryg arogant lite snorunge som skulle rätta alla. I min utbilldning så får vi lära oss att ifrågasätta men tydligen så kan de inte ta det. Det var iaf skönt att min lärare från skolan stod på min sida och sa åt mig att det var fruktansvärt dåligt gjort av min handledare att inte säga något. Hon sa att min handledare lixom släppte en bomb dom hon laddat på sedan första dagen. Villket jag höll med om. Jävla kärring är allt jag har att säga. sen när jag skulle ge kritik så viftades det bara bort. Deras problem var att de inte kunde diskutera utan att ta saker personligt. Så oprofessionellt.. *suck* min lärare sa som tur va att hon ville ha mina papper för att dom andra inte sagt så mycket av värde.
    suck igen men nu ska jag utonlands!!! *Jippi*

  • Mrs D to be

    jag ska till gran canaria. Ja inte sagt någe på 5 veckor den bara... jävla kärring

  • Mrs D to be

    ja ha det så bra så hörs vi om en vecka!! BAMSEKRAMAR!!!!

Svar på tråden - 5 kg