• Hope2008

    - 5 kg

    Här står det helt still! Nu har jag drabbats av en ordentlig förkylning och är helt "luddig" i huvudet. Har ingen feber (och är därför på jobbet) men tankeverksamheten är kass. Har ont i halsen, är hes, snuvig och har huvudvärk. Tyvärr hinner jag inte vara hemma - förhoppningsvis får man gjort lite grann i alla fall.

    Ljuvligt väder idag också. Hösten är kanon!!

    Idag blir det bara Apoteket efter jobbet och sedan hem till soffan...Bläää

  • Hope2008

    Nu har förkylningen verkligen stigit mig åt huvudet....

    Läste igenom era inlägg och lyckades på något sätt få det till att ni alla skrev om sex som motion... Blev lite lustigt när ni skrev om att ni tidigare bara orkat i tio minuter men att SandrahjärtaTony nu orkade i 23 min... .. Jag satt här och snorade och funderade över hur man kan får för sig att ta tiden på en sådan aktivitet....

    Ber om ursäkt...

    (Det är i alla fall en väldigt rolig form av motion... )

  • Hope2008

    Jag har gått UPP ett kg den här veckan! Inte skoj, men väntat (samlar alltid vätska vid den här tiden i månaden och brukar då lägga på mig 1-2kg).

    Men det känns lite trist när man stället sig på vågen....

    Ikväll blir det myskväll med min älskade sambo. Vi är barnlösa och ska tillbringa kvällen i soffan med lite god mat (jo, man får unna sig det ibland) och en bra film. Imorgon blir det nog till att umgås med lite vänner.

    Förkylningen fortsätter och jag har varit hos läkaren idag och fått hostmedicin. Det blir att kurera sig nu. Nästa vecka är det mer än lovligt fullbokat med jobb.....

    Kram på er!!

  • Hope2008

    Välkomna alla nya!

    Här har det varit störtförkylning och för mycket jobb. Kände mig riktigt eländig förra veckan.

    Nu börjar förkylningen så smått släppa och jag ska ta tag i mig själv igen. Promenader är ju ett big no-no för mig enligt naprapaten (tydligen inte bra för de höft/ryggproblem som jag har), så det får bli crosstrainern istället. Ska bara vänta ett par dagar till så att hostan släpper. I nuläget fixar jag inte ens trapporna på jobbet. Målet är fortfarande 6 kg ner till den 20:e nov.

    Mikis: Du glömmer väl inte bort att du fyller en väldigt viktig uppgift här också?!? Vi behöver dig och även om du i nuläget känner dig låg så vet jag att du snart är på gång igen med energi och lust! Hoppas att Miami blir den energikick du behöver!

    Imorgon är det väg/mätdag! Fasar lite för detta....

    Kram på er!

  • Hope2008

    Det står helt stilla på vågen.... Dock har jag minskat ännu en cm runt midjan... Alltid något!

    Trevlig helg, tjejer!

Svar på tråden - 5 kg