• PennyJenny

    - 5 kg

    Angående att orka vid konditionsträning, så hade jag en gång en tränare som sa att den första effekten man såg av det var inte att man orkade mer utan att man inte vad död lika länge efteråt. Alltså, om man kör 20 min och är helt död i 10 min efteråt så är den första effekten att man återhämtar sig snabbare och kanske bara är helt död i 7 minuter, sedan 5 min osv tills man faktiskt också ser en effekt på att man orkar bättre under själva passet. Och lite ligger det i det tycker jag. Man återhämtar sig snabbare när man får upp flåset lite även om jag flåsar lika mycket under tiden. Sedan kommer man över en tröskel och så orkar man mer undertiden också.

  • PennyJenny
    chamor skrev 2008-10-09 11:59:17 följande:
    Lite riktigt mörkchoklad finns alltid hemma och russin..
    Russin sägs vara riktigt hemska i sin påverkan av blodsockret och får det att åka berg-o-dalbanan riktigt ordentligt. Något jag själv känner av för russin får mig något så grymt sugen på sött att jag har sluta äta dem. Jag sätter lugnt i mig en påse och det är ganska många kalorier i dem. Så det kan vara klokt att vara lite försiktig med dem och uppmärksam på hur man reagerar om man är känslig för socker.
  • PennyJenny
    chamor skrev 2008-10-10 07:11:37 följande:
    SÅÅÅ goda tycker inte jag de är Max 10 sen är det bra.. Det hjälper mig för stunden iaf att stoppa nåt i munnen medan jag lagar riktig mat men alla är ju olika. Märker inte av "socker-berg-o-dal-banor" heller så som sagt så funkar det för mig
    Lyllos dig! För jag älskar gula russin och jag känner verkligen av berg-o-dalbanan. Men det är ju bra att de funkar för dig.
Svar på tråden - 5 kg