Inlägg från: SandrahjärtaTony |Visa alla inlägg
  • SandrahjärtaTony

    - 5 kg

    Härligt ! Här kämpas det på med andrade matvanor och träning på crosstrainer. Ner 0,8 kg på 6 dagar !

  • SandrahjärtaTony

    Tack ! Känns underbart skönt. Har varit på samma vikt länge, men förra veckan fick jag ny energi att ta tag i det !

    Någon som har något tips på något nyttigt mellanmål ? Kan behövas på jobbet

  • SandrahjärtaTony

    Maliinka: Frukt är ju verkligen ett bra mellis, men enligt mig lite tråkigt i längden. Funderar på om man ska slänga ihop en god fruktsallad istället.

    Nu har jag varit ledig från mitt jobb i en vecka, precis då när jag började träna. Och då har jag kunnat träna ca 30 minuter varje dag, får se hur det går nu när arbetet drar igång igen ! Helst ska jag orka träna innan jobbet (jobbar 12-timmars pass) eftersom jag kommer hem sent på kvällen. Men som sagt, det återstår att se. Självdisciplin är ju inte mitt främsta karakärsdrag !!!

  • SandrahjärtaTony

    Tjolinti: Jag har faktiskt funderat på ett gymkort, men insåg att jag aldrig skulle gå dit. Har testat Fungerade i en månad för mig, sen gick jag inte dit mer, haha ! Men jag hade sån tur att jag lyckades få tag i en crosstrainer billigt. En gammal kompis skulle sälja sin, såklart köpte jag den. Och visst verkar det fungera...

    Läste på aftonbladet.se att Jennifer Aniston tränar 1 timme på crosstrainer varje dag, så då tänkte jag att det vore en bra grej. Tyvärr är jag helt slut nästan direkt. Så jag kör egen komponerad intervall träning, haha.

  • SandrahjärtaTony

    ronney: Jag känner igen det där ! Började träna på min crosstrainer för en vecka sen. Första dagen trodde jag att jag skulle dö efter 3 minuter. Men det blir bättre !

    Det är nog därför jag har fortsatt, för jag märker reslutat. Lite på vikten, men framför allt på flåset

    Sen dess har jag tränat mer eller mindre varje dag. Imorse orkade jag inte, och nu har jag precis ätit en vanlijbulle, så strax är det dags igen... Nu kör jag som sagt lite intervaller, när det blir för jobbigt saktar jag ner tempot i en minut sen kör jag igång igen. Får iallafall mig att orka längre utan att behöva "kliva av" och börja om.

  • SandrahjärtaTony

    Tjolinti: Det går ju inte Sex är ju lite som gratis träning tycker jag, haha. Två flugor i en smäll liksom

  • SandrahjärtaTony

    ronney: Ohja ! Annars hade jag aldrig orkat fortsätta. Det här är den enda träningen jag orkat fortsätta på riktigt länge. Har precis avslutat dagens träning, blev 23 minuter. Nöjd ! Första veckan orkade jag max 10, så denna vecka (andra) går bättre. Men nu har jag bestämt mig: Inget mera feströka om jag vill gå framåt i träningen.

  • SandrahjärtaTony

    Säger som alla andra, det är tur att vi kan hjälpa varandra med motivationen. För det är verkligen svårt !

    I helgen gick det inte så bra för mig ! Kryssning fredag, födelsedagsfirande för en vän i lördags. Blev alkohol, god mat och annat gott. Och ingen träning ! Har inte vågat väga mig. Kanske ska vänta en vecka till Mätte mina mått idag för första gången, får se om det blir bättre efter fortsatt träning Midjemåttet var jag nöjd med faktiskt, det är främst undre delen av kroppen som ska... bli lite tajtare, haha.

    Nu är det ny vecka, så det är bara att leta fram ny krafter. Handlades massa frukt och grönt idag !

  • SandrahjärtaTony

    Skönt att se att alla kämpar på... själv sitter jag och är sjuk. Feber, halsont och förkyld ! Så istället för att träna tänker jag lite på vad jag äter. Idag har det blivit te och två mackor till frukost, fruktsallad till lunch, lite fiskpinnar med potatismos och massa sallad till middag.

    Vägde mig i dag, det var väl 1-1½ vecka sen sist, upp 0,1 kg vilket jag tycker är helt okej. Blev festande i helgen så det är ju inte så konstigt

    Men det bästa av allt är att jag har stått framför spegeln (naken) och inspekterat mig själv. Och jag börjar se lite förändringar ! Det känns otroligt bra. Viktigare än vad som visas på vågen för mig

  • SandrahjärtaTony

    Skönt att se att alla är så himla duktiga ! Själv sitter jag med min förkylning... Fjärde dagen utan träning, så jag försöker tänka på vad jag äter. Men det är svårt eftersom sambon plockade fram STORA godisskålen igen. Ni skulle se, den är sjuuuukt stor.

    Men det är ändå okej, det värsta är att jag inte jag sova om nätterna. Ont i bihålorna, huvudet och halsen.. Gaaah !

  • SandrahjärtaTony

    Åh vad jobbigt det är att komma igång med träningen efter att man har varit sjuk... Andra dagen idag och det går tungt. Men jag kämpar på Vägde mig i måndags, och insåg att jag gått upp 0,5 kg under den veckan jag var sjuk. Tråkigt ! Men det var väntat. Blev lite godis och sånt gott !

    Kul att se att alla kämpar och peppar varandra. Nu är det nya tag för mig som gäller !
    Håller med många andra om att det är svårt med portionerna när det är god mat, det är nog ett av mina större problem. Gammal vana att lägga upp mycket på tallriken och sen äta upp allt. Även om jag börjar känna mig mätt, äter jag det sista. "Eftersom det är så gott"... Men nu har jag börjat tänka på det och lägga upp mindre portioner, får se om det ger någon effekt !

  • SandrahjärtaTony

    Sjukt ! Vägde mig nyss och vågen visade 55,0 kg ! Frågan är hur det har gått till ? Väger mig alltid på samma våg, med endast underkläder. Varje gång ! I början av veckan visade vågen 56,1 kg och sen dess har jag dragit igång med träningen ordentligt och ändrat matvanor. Kan det stämma ? Känner mig lite chockad, för det var inte väntat. Men kul som 17 ! Nu känner jag mig extra peppad

  • SandrahjärtaTony

    Cantaton: Det är ju helt underbart ! Men det var nästan för bra för att vara sant, haha

Svar på tråden - 5 kg