Inlägg från: Prommis |Visa alla inlägg
  • Prommis

    Alla Hjärtans dag 2009

    smilez skrev 2008-12-01 13:14:57 följande:
    Prommis: vad var det du ville veta? Jag har kollat upp massor om namnbyten o pass mm med skatteverket.... Men jag har missat din fråga tyvärr...
    [/citat]

    HUr det funkar när man ska åka utomlands. Vi ska inte åka förrän i maj så namnbytet mm Har ju gått igenom då. Resan är bokad i sambons nuvarande namn. Behöver sambon ett nytt pass eller???
    Zsarah skrev 2008-11-30 12:28:43 följande:
    [citat]
    Det blir inget bröllop för oss...
    Vad himla trist!

    Idag har vi varit och kollat ringar och hur mycket det kostar att ändra ringen jag ska ha. Sedan var jag på Wedins och de har ju utförsäljning så jag köpte skor till mig och dottern för 49 kr styck
  • Prommis

    Jag har köpt klänning fast inte fått den men håll tummarna för att den kommer imorrn!!!! Sedan har vi alla kläder fixade. Ska fixa sminket sombehövs med. Det mesta är nog fixat. Ska väl lämna in ringen med..... Behöver gravyr mm.

    Vårt färgtema blir blått och sliver tror jag

  • Prommis
    090214 skrev 2008-12-15 16:04:34 följande:
    Jag har haft det ganska jobbigt med vissa gäster.. Det finns de som har kommenterat klädkoden (vi har valt kavaj), att det blir bordsplacering(???), reaktion på att vänners barn ej är bjudna osv... Inge vidare roligt just nu att planera....
    Men det är erat bröllop och då ska ni stå på er!

    Min klänning kom idag och jag är verkligen nöjd! KLänningen är Blå och superfin tycker jag!
  • Prommis

    Ja nu är det bara resten kvar att planera! Vår inbjudningskort är postade och de har kommit fram. Känns riktigt skönt att det är gjort. Har sistasvarsdag i januari...... Det enda jag funderar på är fotografering. Vi har inte lejt någon fotograf... Har en kompis som ska fota men hon ska få bebis med bf 24/2...... Så nu håller jag på fundera ändå. Vet av en tjej som är superduktig på att fota så jag vet inte om man kanske skulle prata med henne.....

  • Prommis

    Jag är SUPERNERVÖS när jag tänker på det!

    Vi har helt alkoholfritt.

    Är mest brudbuketten jag är lur på! Har inte bestämt mig.Har varit till min faster igår och hon hade fått en Supersnygg tulpanbukett som jag blev sugen på!

  • Prommis

    Ja men dukningen har jag inte alls funderat på! Ska kolla på dollar vad de har! Har köpt värmeljushållare på IKEA men sedan ska väl vara något mera med!

  • Prommis

    Ja men dukningen har jag inte alls funderat på! Ska kolla på dollar vad de har! Har köpt värmeljushållare på IKEA men sedan ska väl vara något mera med!

  • Prommis

    VINTERBRUD 090214 skrev 2009-01-04 19:27:34 följande:


    En annan grej.Hur gör ni festhäften?Jag är helt kass på sånt. Så tips...
    Wow vi ska nästan ha samma mat som er Vi kommer ha rökt kall fläskfilé, rökt kall lax filé, kalla grillade kycklingklubbor, grönsallad (eller om det blir var sak för sig), potatissallad samt smör och bröd. Är mina föräldra och sambon som ska fixa det så jag vet inte mängden..... Vi kommer även ha korv med bröd till barnen!

    Vi har varit till kyrkan på dop idag så vi passade på att kolla upp ordentligt vad det fanns där som vi kunde låna. Så nu måste jag fundera ut en bordsdekoration! Vill gärna ha något vintrigt! Ska köa panellängder och ha som löpare mitt på bordet samt ljuslyktor men vi borde kanske ha något mera!
  • Prommis

    Vi köpte Tuvas på EXIT 129 kr kostade den Den är silverfärgad. NU är det ju rea lite överallt så då kanske du hittar nåt???

  • Prommis

    Tänkte på en sak. Vi har ju tänkt att det ska vara lite lättsamt och inte så strikt under middagen. Ingen bordsplacering har vi tänkt ha och inga andra aktiviteter under middagen... Utan folk får ha trevligt med varandra. Vi ska ju inte ha någon fest sedan utan ville bjuda på maten som uppskattning för att de kom på bröllopet. Tror ni det kan bli trist för gästerna????

  • Prommis

    Vad har ni i ett sånt fest häfte då?

    Sedan appropå något annat visst går denna tråd ut snart?? Hoppas verkligen någon gör en ny!

  • Prommis

    Vi ska inte heller ha alkohol. Men det kanske vore skoj med en skål innan maten liksom. Känns ändå som att jag vill vara garanterad att sitta bredvid min blivande... Min första tanke var att kanske placera ut oss, mina föräldrar, syskon och m2bs mamma och styvpappa......

  • Prommis

    Nje vi har inte alls funderat på något sånt..... Vi ska träffa präster framöver vet inte exakt datum... Men det hoppas jag sambon vet

  • Prommis

    Gahh nu blev det virrigt här. Vi har inte funderat på musik till inmarsch och utgång...

    Sedan undrar jag vad barnen gör under vigseln de ska väl gå med oss in men ska de sedan stå där framme?? Vår 1 åring kan vara VÄLDIGT kinkig om han inte får vara med oss men hur blir det om man ska bära på honom i kyrkan????

  • Prommis

    Kan ju vara en lösning!

    Nu blev jag lite inspirerad av att göra ett festprogram och ett bröllopsprogram...... Ingen som har gjort ett man kan få se???

  • Prommis

    Ja vi får se... Är ju inte kul om han ska skrika en massa i kyrkan heller.....

  • Prommis

    Om inte annat få vi ha med en kaka eller nåt och muta honom med......

    Spelar kantorn era låtar som ni valt eller???

Svar på tråden Alla Hjärtans dag 2009