Inlägg från: svartvitabruden |Visa alla inlägg
  • svartvitabruden

    Alla Hjärtans dag 2009

    Hej får jag vara med? Vi har bestämt oss för den 14e och känner oss så efter i planeringen!

    enda som är klart är kyrka och festlokal

  • svartvitabruden

    Jag kommer ha nejlikor En rundbunden bukett av vita nejlikor Skulle gå på ungefär 500 vilket känns billigt och bra

  • svartvitabruden

    Vi tänkte skicka ut inbjudningarna i början av nästa månad så folk får dem runt 14 nov Är väl lagom?

    Jag kan inte hitta en klänning åt mig Blir tokig. Börjar få lite panikkänslor på den punkten.

    Blommor har jag bett offerter på och för 1000 kr kunde vi få alla blommorna från ett ställe! Helt underbart billigt och bra, skippar rosor dock men helt klart ett bra pris.

  • svartvitabruden
    Mixit skrev 2008-10-11 15:56:39 följande:
    Enligt min väninna som är florist (jag ska beställa blommor från henne såklart) så är det BARA de röda rosorna som är svindyra till alla hjärtans dag!
    Alla tre florister vi mailade hälsade att rospriserna går upp oavsett färg, röda dock mest. Jag ville ha vita rosor och hade vi gift oss en vecka senare hade buketten varit 500 kr billigare så hoppar över rosorna.
  • svartvitabruden

    Hur ser er budget ut och hur många ska ni bjuda? Om någon försöker hålla låg budget vore det kul att följas åt för vi försöker komma undan billigt

  • svartvitabruden
    leva1000 skrev 2008-10-13 15:14:45 följande:
    Hej vi har en budget på 30 000:- och skall bjuda 120 gäster, där kanske 20 är borta pga sportlovet som är vecka 7 i Göteborg.I priset räknar vi med klänning, mat, dryck, lokal, ring, buss, kyrka ja allt alltså.Vi har bestämt kyrka, lokal, prsät, syr upp en klänning hos en vän. Vi lagar mat själva, sill till förrätt och fisksoppa till huvudrätt. En vän gör tårta, vanlig enkel.Vad skall ni ha för blommor? Och vad skall man ha för dekoration? Vi funderade på kottar på bordet för de är så söta, men det är lite höstigt kanske? Förslag?
    Jag kommer ha sisal och sen silverfärgat glitter Vill få vintrig känsla och sen får jag se vad jag fyller ut med.
  • svartvitabruden
    JoDee skrev 2008-11-04 18:44:49 följande:
    Å här har det inte hänt så mycket.Ekonomiska bakslag givetvis.Men Nu har vi kommit fram till den ulltimata lösningen! Vi har vigseln den 14/2 givetvis...med endast de närmaste...utomhus sent på kvällen. "Lyxar" till oss med barnvakt under natten och ett hotellrum.Helgen efter blir det en Tema fest, med alla vänner bjudna. De vet då inte om att vigseln ägt rum. Roliga lekar och bara en rolig fest. Blir Wow-tema, då vi båda är hopplösa spelnördar.Så summa summarum kostar hela kalaset oss endast 3000:-Känns så skönt att slippa den fasande bröllopsmiddagen.
    Åh WOW tema.. får jag komma?
Svar på tråden Alla Hjärtans dag 2009