Inlägg från: Guntan |Visa alla inlägg
  • Guntan

    Maj 2009 :-)

    Jag och min fästman gifter oss 23 maj 2009 i Vårdnäs utanför Linköping.

  • Guntan

    Nu fick jag en idé. Plommonlila och olivgrönt passar nog rätt bra ihop... Jag gillar de färgerna såååå mycket... men till min hembygdsdräkt som jag ska gifta mig i skär det sig nog lite med plommonlila. Västen är röd... Vad tror ni? Kanske ska nöja mig med olivgrönt och vitt?

  • Guntan

    Västen till min dräkt är inte vinröd. Den är julröd. Vinrött är alltså inget alternativ för mig

  • Guntan

    Det är lite stressande att vara med här... Alla har kommit så långt med allt. Jag har bokat präst och alla lokaler (inkl preliminärbokning av övernattningsrum för resande). Tärna är bestämd. Klädsel är bestämd och mamma broderar för fullt på västen. Målet för henne är att den ska vara färdigbroderad till jul.

    Vilka som ska vara värdpar/toastmasters har jag ingen aning om. De jag frågat har sagt nej. Jag vet heller inte hur inbjudningskorten ska se ut. Kan inte bestämma mig för vilken färg. Hittar inte den limegröna färgen jag skulle vilja ha.

  • Guntan

    Fotograf var bland det första som var klart. Jag har inte mindre än tre i släkten som fotograferar väldigt mycket och är duktiga. Sedan har jag några till i släkten som fotograferar rätt mycket också, men som inte har den rätta utrustningen för uppdraget. En av mina bröder har även jobbat lite som DJ på privata fester innan så han ställer nog upp på det om det skulle vara så.

    De som sa nej till att vara toastmastrar tyckte att de känner min blivande för lite och att de tappat kontakten med mig för mycket.

  • Guntan

    Annars så finns det jättefina vinröda organzapåsar på Syssla/Panduro hobby... men om du köpt in många så kanske det inte går att ändra sig nu när de är köpta...

  • Guntan

    Vi ska förmodligen åka till Lofoten. Vi har funderat på att åka dit ett tag, men det har inte blivit av. Nu ska det bli av!

  • Guntan

    Man ska skriva de namn man har nu i inbjudan. Nya namn har man ju inte förrän efteråt. I programmet man har på festen kan man skriva de nya namnen.

  • Guntan

    1/5
    förstagångsbrud

    2/5
    Tx2
    emmlin

    9/5
    anja1661
    ElinPierre
    montpellier
    soon and very soon

    16/5
    artist
    Kärleken förde oss samman
    Havsro
    Magglo
    Skåne09
    sweetsun
    Tjolinti

    22/5
    LillEm

    23/5
    Arla79
    Bröllop år 2010
    csn83
    Daniels B2B
    fröken sjunfors
    helle78
    Jojjo82
    Leeeloo
    missbilly
    Skille
    skruttgumma
    Maliinka
    Guntan

    30/5
    blivande fru westman
    efternamnsbyte
    Kärlekensskull
    karni5
    lilla fröken fräken
    malsan
    mammahjärtat
    Nalle Puh 40
    vilja76

Svar på tråden Maj 2009 :-)