Inlägg från: förstagångsbrud |Visa alla inlägg
  • förstagångsbrud

    Maj 2009 :-)

    Nalle Puh, om du uppdaterar bröllopsdagslistan, vill du ändra oss till den 1 maj då. Det är ju då vi vigs :)

    Trodde att ni hade slutat skriva allihop, men så såg jag att tråden hade stängts. Vi kommer att hinna med... 3 trådar till tror jag? Det är ju inte så mång kvar!

  • förstagångsbrud

    Nalle Puh: Det gör du som trådstartare, genom att klicka på "uppdatera" i början av tråden. Jag vet inte hur aktuell listan är just nu? Många som har tillkommit! Jag har sett i andra trådar att de har en särskild tråd där de bara uppdaterar vilken dag, så slipper man att ha det i diskussionstråden.

  • förstagångsbrud

    Jag har lite lösa funderingar, men inget spikat och inget inköpt. Har inte bestämt färgtema, måste man det?? Det kommer nog att bli mycket vitt tyg och många tända ljus. En dröm är att vi ska skicka upp såna där kinesiska lyktor på kvällen, men vi får se om det är möjligt. Vill inte riskera att starta en skogsbrand på bröllopsfesten

  • förstagångsbrud

    Hej hej, tittar in efter ett par väldigt hektiska veckor då jag inte hunnit med att kolla forumet alls. Än mindre nån planering! Men vi finns kvar :)

    I nästa vecka fyller sonen 1 år och nu håller vi på med inskolning i barnomsorgen. Det går jättebra, han verkar gilla att vara där. Så efter en jätte-halloween-födelsedags-fest så börjar han på riktigt. Och jag börjar jobba lite mer igen.

    Snart får jag nog lite mer tid att planera bröllopet!

  • förstagångsbrud

    Jag mådde illa under hela graviditeten med min son, det var så vi började misstänka att det kanske var nåt som inte var som vanligt...

  • förstagångsbrud

    Vi har varit tillsammans i 5 år när vi gifter oss. Vi har bestämt att skicka ut inbjudningskorten vid alla hjärtans dag. Det känns länge kvar, men det är det ju inte! Vi måste ha det mesta färdigt när inbjudningskorten går ut, och det blir ju inte av att åka till festlokalen och "reka" innan jul! Så det kommer att bli en stressig tid känns det som. Men jag har ändå svårt att se vad jag skulle kunna göra redan nu?

  • förstagångsbrud

    Det finns många amatörfotografer som är duktiga. Om man letar lite, kan man säkert hitta någon som man kan trivas med. Det kan ju vara skillnad på väldigt många tusen i priset!

    Vi kommer inte att ha några presenter eller extragrejer till gästerna, det känns inte som något viktigt att lägga pengar på. Inte behöver väl gästerna presenter när de kommer på en fest? =)Jag funderar dock på att köpa såna där rislyktor som man kan skicka upp när det blir mörkt, det skulle vara en mysig sak att göra tillsammans med alla gäster.

    Vi ska ha festen i en hyrd lokal med buffé där vi fixar det mesta själva. Bjuder på dricka till maten men betalbar till självkostnadspris efteråt.

    Vi räknar med ca 30.000 men absolut max 40.000:- till festen. Sen ska vi önska oss resebidrag till en bilsemester i USA!

  • förstagångsbrud

    När det gäller betalbar; kan man inte helt enkelt skriva till gästerna att ta med mycket småpengar, ha spargrisar eller vad som där de kan slänga en peng när de tar nåt? Så får de sköta det själva.

  • förstagångsbrud

    Det kommer nog att vara nån som inte betalar, men det kommer nog vara fler som lägger mer än vad det ska... Gissar jag!

    Vi ska ha två tjejer som håller på med servering vid maten och tanken är att iallafall en av dem stannar kvar och håller ordning på baren. Tar fram och plockar undan och snyggar till.

  • förstagångsbrud

    Sweetsun: hur har självkostnadsbaren fungerat på bröllopen du har varit på?

Svar på tråden Maj 2009 :-)