Inlägg från: Hemlig2009 |Visa alla inlägg
  • Hemlig2009

    Maj 2009 :-)

    Hej!

    Här är en till. Har nu bokat kyrka till den 23 maj 2009. Har precis bestämt detta så vi har inte kommit alls långt i planeringen. Ska inte ha så stort bröllop heller så det ska nog ordna sig.

  • Hemlig2009

    Absolut kan du det! Killar kan fråga efter bra priser av polare de knappt sett de senaste 10 åren, vi tjejer är alldeles för dåliga på det tycker jag. Fråga kan du ju alltid göra!

    Vi var och pratade med en fotograf igår, jag och min sambo har iofs bara varit ihop i 1,5 år men jag har då aldrig hört talas om honom under den tiden. Sambon frågade om kompispris och vi fick 20% rabatt direkt. Fotografen verkade inte tycka det var något konstigt heller.

  • Hemlig2009

    Jag har berättat för en kompis som bor i USA för att höra om de har möjlighet att komma och för att jag kände att jag ville berätta för henne. Annars vet ingen. Tyckte det var svårast i början faktiskt.

    Nu är det redan en vana att säga att man varit på stan tex när vi varit och tittat på kyrka. Tycker det är mysigt att ha en sådan här sak för oss själva. Iaf lite till.

    Vi har nog tänkt att skicka ut inbjudningarna i februari, kanske till alla hjärtans dag? Familjen kanske borde få den en vecka tidigare... Vad tycker ni?

    Får se hur många som ställer frågan när vi förlovar oss, när nu det ska bli...

  • Hemlig2009

    Japp, här gör vi det i lite konstig ordning. Vi tittar nu för fullt på ringar men det är ju viktigt att det blir rätt. Och när man jobbar mycket i veckorna finns det liten tid att besöka guldsmeder.

  • Hemlig2009

    Solist i kyrkan ja, om man inte känner någon som kan sjunga? Vad gör man då?

    Idag har vi bokat sambons väst och skjorta. Vi bara tittade in och han började prova, jag fick telefonsamtal och när jag var färdig så hade han bokat den första vi tittade på. He he, en till bock för oss i förberedelserna!

    Så köpte vi också näbbklänning på Lindex, en silvergrå liten söt sak. Jag fastnade egentligen för den ceriserosa men sambon var bestämd. Klänningen matchar nämligen hans nybokade väst...

  • Hemlig2009

    Bra idé! Det ska vi absolut göra om vi inte hittar någon. Sökte lite på gamla trådar här och fick några tips, men då kostar det också flera tusenlappar. Det är ju proffsiga bröllopssolister men ändå.

  • Hemlig2009

    Vi kör utan färg när det gäller trycksaker och kläder, det blir svart, vitt och silvergrått. Buketten har jag tänkt starkt ceriserosa, så även coursage och bordsdekorationer. Dukar och servetter vita.

    Detta tycker jag känns jättebra. Väldigt enkelt iaf.

  • Hemlig2009

    Jag är lite stressad över klänning och lokal som vi inte har bokat. Ja, plus det faktum att vi inte riktigt kommer till skott med ringarna. Ska ända träffa min favoritguldsmed på lördag. Jag hoppas på henne.

    Jag vill inte ha någon dyr klänning men jag vill ju ändå känna mig fiiiiin. Vet inte riktigt vad jag vill ha heller, eller jo jag vet att jag inte vill ha en stor kjol men klänningen får gärna vara "arbetad" ändå. Har ni några tips tro?

    Lokal har vi tre stycken att välja på men det ska ju kännas rätt och även kostnaden ska vara rätt. Ananrs känner jag mig lugn att vi fått så mycket på plats eftersom vi startade planeringen för ett par veckor sedan.

    Vi planerar också att skicka ut korten till alla hjärtans dag, känns rätt lagom. Och så slipper vi ju då detta hemlighetsmakeriet!

  • Hemlig2009

    Ja, vi ska ju "bara" hitta någon ska sjunga annars vet jag nog vilja sånger jag önskar. Du är allt med Sonja Aldén och något klassiskt som För kärlekens skull ned Ted Gärdestad. Enkelt och vackert på svenska. Men det finns många fina!

Svar på tråden Maj 2009 :-)