Inlägg från: Ragnelutta |Visa alla inlägg
  • Ragnelutta

    Maj 2009 :-)

    Ännu en majbrutta!

    Den 9:e maj blir det av. Toklängtar.

    Efter att ha läst den här tråden blir jag alltmer sugen på en bröllopsresa trots att vi tänkte skippa det hrm... Min sambo jobbar som lärare och har svårt att få ledigt. Ska nog försöka tjata lite ändå hehehe.

  • Ragnelutta

    Jag tycker att det är lite jobbigt att på min sida kommer ingen att hjälpa till med kostnaderna (har ingen kontakt med min mor och min far är fattig sjukpensionär), medans dom på min sambos sida kommer att pytsa in alla matkostnader som kommer att bli dyyyyyra. Men men det är inte så mycket att göra åt det än att tacka. Svärmor är glad bara hon får ha sitt lilla barnbarn i knät under vigselakten.

  • Ragnelutta

    Vi kör samma stuk som "kärleken förde oss samman". Vi vill få ut dom tidigt då det kan vara trixigt för folk att finna boende om dom vill sova över.

  • Ragnelutta

    Haha förstår dig! Jag fann igår en lite vilda westernaktig som jag blev knäsvag för och jag hade ju tänkt mig lite mer åt det medeltida hållet egentligen. Nu måste jag tänka om helt vad gäller blommor, håruppsättning och dylikt! Vilken tur att det är så långt kvar till bröllopet, jag lär hinna ändr amig hundratals gånger innan dess hahaha.

  • Ragnelutta

    fröken sjunfors: Har du några temafärger till bröllopet att utgå ifrån?

  • Ragnelutta

    Fröken sjunfors: Har du många du ska bjuda? Är det inte så många kan du ju försöka dig på lite hemmapyssel. Det finns massvis med inspiration på nätet. Kopierar du en design rakt av behöver du inte fnula så mycket själv Är det tokmånga kanske det blir enklast att beställa om du inte är en pysseltok som mig.

    Jag har införskaffat en rejäl bunt papper, stämplar och snören ifrån Panduro och det börjar klia i fingrarna på mig att börja. Måste dock få veta exakt när vigseln börjar först. Hoppas på att få koll på det imorgon.

  • Ragnelutta

    Arla 79: Det blir väl bra! Vi har även med namn och tel till våra "toasters".

    Vi har skrivit så här:
    ..................................................
    Förstasidan:

    Välkommen till vigsel mellan X & X

    Lördagen den 9 maj 2009
    Plats

    Insidan:

    Vigselakten startar klockan X i kapellet på X.

    Ni dyker upp i valfri klädsel, vilket i bröllopssammanhang innebär något finare än vardagsutstyrseln men inte nödvändigtvis lika flådigt som på Nobelmiddagen.

    Toastmasters och toastmadams är:
    X
    X

    Kontakta någon av dessa om alla de tal, dikter och sånger du vill framföra till vår ära. Det går naturligtvis bra att vara spontan och meddela dem under middagen eller festen också.

    Meddela oss senast den 31 januari 2009 om huruvida ni ämnar komma eller ej. Är ni vegetarianer, allergiska eller nyktra behöver vi få veta det i förväg. Eventuella bantare kan skippa bröllopstårtan.

    Ammande barn är välkomna. Övriga barn får dessvärre inte plats.

    Vi har skapat en tjusig hemsida på vilken drösvis med information kan erhållas. Denna kan framsurfas på:

    www.X.com

    Där kan ni bland annat finna hur ni
    hittar till festligheterna samt var ni kan söka boende om så önskas. Ett hett tips är att boka så snart som möjligt då X är poppis.

    Väl mött!
    .....................................

  • Ragnelutta

    Vi har allt och mer därtill på en hemsida också men många av de vi bjuder är äldre och har knappt sett en dator. För dom vill vi ha informationen även i inbjudan så att dom inte missar något.

Svar på tråden Maj 2009 :-)