Inlägg från: W2B Blom |Visa alla inlägg
  • W2B Blom

    Öviksbrudar 2009

    Äntligen är jag hemma, har varit bortrest. Har faktiskt saknad BT!!
    Blev också nyfiken vad det blev för klänning? Jag har nu köpt min dröm brudklänning som dessutom var på REA!! Det kunde inte bli bättre och det känns så underbart!!!

  • W2B Blom

    Vill bara dela med mig att här kommer vi nog att beställa våra egna personliga tårtdekorationer:
    lagerfeldt.com/first.html om vi inte väljer att ha vårta initialer i silver bokstäver istället.
    Vad tänkte ni ha för tårtdekoration?

  • W2B Blom

    Någon som kan tipsa om något bra coverband runt Öviktrakterna?

    (Vi hade ett band på G, men dom visste inte om dom fortfarande skulle vara ett band nästa år, då dom hade samarbetsproblem nu.)

  • W2B Blom
    Norrlandstös skrev 2008-10-27 16:26:48 följande:
    appropå blommor... Vet någon vad priserna brukar ligga på i Övik? Jag tror (och hoppas ;) ) på att de priser jag hört som är här i Stockholm är högre... Vad häftigt att några kommer göra sina egna!! (Heja SM09 och Mumriks blivande fru!)Det vore ju det optimala... men jag har inga gröna fingrar eller ens kan något om blommor. Har ni ringt och pratat med någon om brudbuketten, tärnbuketter och corsage och kan några priser?
    Min brudbukett här i Övik kostar 1500:- Corsagen 200:- , totalt summan hamnar ca 2000:-, om man vill ha lite extra blommor tex till dekoration. Hur mycket kostar blommorna i Sthlm?
  • W2B Blom

    W2B Blom skrev 2008-10-23 10:22:11 följande:


    Någon som kan tipsa om något bra coverband runt Öviktrakterna?(Vi hade ett band på G, men dom visste inte om dom fortfarande skulle vara ett band nästa år, då dom hade samarbetsproblem nu.)
    *puffar* Ingen som vet?
  • W2B Blom
    Norrlandstös skrev 2008-10-30 08:07:44 följande:
    W2B Blom: Mitt under vigseln föll några blommor ur. Det var dessutom från ett av de största ställena här som specialicerar sig på brudbuketter....
    OJ! Det lät inte så kul, särskilt då det kostar en hel del att köpa en brudbukett vill man gärna att den ska hålla! Vad var det för blombutik?
  • W2B Blom
    Norrlandstös skrev 2008-10-30 08:11:56 följande:
    W2B Blom: Hur ska din bukett se ut?
    Hmm... hur ska jag förklara? Jag som är totalt värdelös på blommor och sånt. I alla fall, fick jag bläddra i två fotoalbum och fastnade för två stycken brudbuketter. Därför skulle dom göra en ny brudbuketten till mig, i kombination med dessa två brudbuketter som jag gillade.

    Den kommer att bestå av rosor, brudslöja, liljeklockor (tror att blomman heter så) och gröna smala blad.
    Brudbuketten kommer se ut som ett hjärta på ungefär, och så kommer det att hänga ner några Hjärtan på tråd. Svårt att förklara, men den är jättevacker! Får lägga ut några bilder på den sedan.
  • W2B Blom
    SM09 skrev 2008-11-02 09:50:51 följande:
    Till er som vill ha tips på band och har Facebook så finns det en grupp som heter "Vi som älskar SoS", där finns kontaktuppgifter till bandmedlemmarna.
    Åh, TUSEN TACK för tipset!
  • W2B Blom
    Lolailola skrev 2008-11-02 11:36:02 följande:
    tänte bara tipsa er som letar ringar.Jag har kollat med vigselbutiken.se och man kan visst specialbeställa ringar där! Hade ingen aning om det förrän en brud berättade att hon fått bruna stenar i sin därifrån.Så jag kanske kan få min drömring tillslut
    Åh, kanonbra! Hur ser din drömring ut?
    Jag har provat ut min drömring, och det blev kärlek vid första ögonkastet Men m2b kommer köpa den först lite senare då guldpriset har gått ner nu efter finanskrisen.
Svar på tråden Öviksbrudar 2009