Inlägg från: Norrlandstös |Visa alla inlägg
  • Norrlandstös

    Öviksbrudar 2009

    Jag ser inte heller listan... och vi har fortfarande inte hittat den perfekta lokalen. Alla är så små... ASå alla tips är grymma!!

  • Norrlandstös

    En helg i Övik och mycket blev gjort!
    Datumet ändrades, kyrka ändrades också!! Och festlokal bestämdes.... Känns underbart! Info kommer när allt är bokat och klart!

    Om hembygdgård: vi kollade in logen i Bjästa. Den var riktigt fin! Tar 85-90 gäster. Mycket finare än Själevads om jag får tycka till :=)

  • Norrlandstös

    Mumriks blivande fru:
    Vi hade tänkt Själevad för att den är så fin. Men eftersom de har bröllop varje timme så blir det nog Sidensjö dit min blivande har anknytning. Det är en superfin kyrka!

    Jag vill gärna ha mycket musik och en lite längre vigsel så en timme känns alldeles för tajt. Jag har varit på sådana bröllpp och ofta möter man nästa brudpar i dörren...

    Vart ska ni vara??

    Mumriks blivande fru skrev 2008-10-06 10:19:04 följande:


    Norrlandstös - kul att höra att det finns fler stockholms boende som ska gifta sig i övik Vilken kyrka ska ni gifta er i?
  • Norrlandstös

    Mumriks blivande fru: Jo, jag håller helt med om att det är tufft att planera bröllop långt ifrån Övik! Vi var uppe i helgen och då föll mycket på plats. Vi kommer inte ordna separat catering utan kommer vara på ett ställe där allt ordnas, både dukning, servering och mat. (Lovar berätta vart när det är klart. Fått ett meddelande om att en offert har landat i brevlådan idag. Snacka om snabbt svar!)

    Min syster gifte sig i våras och jag upplevde att alla var mest trötta under själva dagen av allt fixande...

    Jag har i alla fall hört av mig till en massa ställen! Kalas catering har jag hört är bra. Och Richard Sångkock (han fick tydligen sparken från en lunchrestaurang för att han lagade för god mat och köerna blev för långa...)Båda ställen har bra hemsidor med kostnader på.

    Vart ska ni ha er fest någonstans?

    Mumriks blivande fru skrev 2008-10-06 14:11:50 följande:


    Norrlandstös - vi ska vara i Nätra Kyrka. Jag tror inte pressen är lika stor där. Jag vill gärna också ha en lite längre vigsel med mycket musik. Har dock inte bokat musiken än. Hur ska ni göra med catering? Jag tycker allt känns lite extra jobbigt med planeringen i och med att man inte är på plats i Övik. Hur känner du?
  • Norrlandstös

    Nu är det bestämt! Känns sååå bra!!

    27 juni 2009 gifter vi oss i Sidensjö kyrka och sen har vi festen på Gålsjö bruk. Fick ett fantastiskt bemötande av Catarina där och det känns verkligen som att det kommer bli en riktigt bra bröllopshelg!

  • Norrlandstös

    Tips om sång!
    Kontakta någon av körerna som finns i Övik. Jag sjunger på många bröllop och har blivit kontaktad på det sättet. Körledaren vet ofta om det finns någon som är duktig på solosång :)

    Mumriks blivande fru skrev 2008-10-07 15:51:04 följande:


    Jag skulle också vilja ha tips om någon som kan sjunga i kyrkan, men en man
  • Norrlandstös

    Ja det var dem verkligen! Och vi har så många som kommer tillresta ganska långt ifrån. Känns jättekul att kunna bo samlade! Tanken är att vi har presentöppning til frukost :)

    Så nu har jag skaffat kyrka och festlokal. Och tänker ta det lugnt ett tag framöver. Sambon ska fixa till en hemsida åt oss. Men annars tänker vi nog vänta med det mesta till efter nyår...

    Hur gör ni andra? Hur långt har ni kommit i planeringen?

  • Norrlandstös

    SM09: Vi gjorde inte en så stor sak av det. Vi förlovade oss i våras i skärgården i Göteborg och berättade för föräldrarna med en gång. Det blev jätteglada! Både jag och min blivande har aldrig tänkt en så lång förlovning utan att vi skulle gifta oss in om en snar framtid. Datumet har vi sedan tagit fram tillsammans med föräldrar. Det berodde mer på när festlokal och kyrka fanns tillgängligt :)

  • Norrlandstös

    SM09: Det låter ju som en kul idé! Hoppas att ni får till att de kan komma förbi er! Är ju väldans kul med alla reaktioner man får

  • Norrlandstös

    Hej norrlandstjejer!

    Nu behöver jag lite inspiration med val av färger. Funderar över cappuccino och rosa... eller benvitt och grön... eller...

    Har ni några idéer?? Ska ni har något färgtema??

Svar på tråden Öviksbrudar 2009