• SM09

    Öviksbrudar 2009

    Vilken präst har ni valt? Vi visste ju inte ens att man fick välja så för oss kom frågan som en överraskning. Men vi är lite sugna på att kolla om Zandra Zinner kan. Kan vara bra med en ung präst som kan följa oss genom livet

  • SM09

    W2B Blom:
    Du glömde vår festlokal, Billstagården 500 kr /dag.
    Visserligen så får man städa själv, men det finns både stor diskmaskin och stor varmluftsugn.

  • SM09

    Själevads hembygdsgård ligger mellan Överhörnäs och Själevad, efter Grönnäsvägen. Du har utsikt över Själevadsfjärden. Ligger kanske lite närmare Överhörnäs än Själevad.

  • SM09

    Dukar ja! Det har jag funderat en del på också, får jag inte tag på riktiga så blir det nog underlakan från IKEA, dom kostar 15 kr st, och jag tror inte att det är någon som kommer att bry sig.

  • SM09

    puppis, välkommen! Ser att vi har samma kyrka, roligt, roligt!

    Hur går det för alla, tycker att det känns lite halvsegt just nu. Vi har ju inte berättat för våra mammor och pappor än, det känns som att det är nästa steg liksom, skulle egentligen redan ha gjort det men det har inte funnits något bra tillfälle än. Vi hade tänkt bjuda hem dom och berätta, men antingen så har vi jobbat eller så har någon av mammorna jobbat, men jag hoppas på nästa fredag.
    Hur blev ni mottagna när ni berättade? Och gjorde ni det på något speciellt vis?

    Nu ska det bli höststädning ute på tomten, vi hörs!

  • SM09

    Vi tänker inte helle göra någon stor grej av det utan det handlar mer om att samla alla på samma plats vid samma tidpunkt. Vi bor ju inom 1 mils radie alla 6 men det kan vara nog så svårt ändå.
    Samtidigt så vill vi ju inte att dom ska misstänka något innan heller... så vi tänkte ringa och höra om dom vill komma på fika (som om det inte vore nog misstänksamt, med tanke på att vi inte brukar ringa och bjuda på fika).
    Men förhoppningsvis så blir det innan helgen i alla fall, för vi ska åka med våra vänner till deras stuga på fredag och då skulle det ju passa bra att fråga om dom vill ställa upp som värdpar.

    Hur som helst, kul kommer det att bli

  • SM09

    Vi ska ha brunt och naturvitt. Jag hade först också tänkt brunt och rosa, men hittade inga fina rosa papper till trycksakerna, därav ändringen.

  • SM09

    Jag måste ju bara meddela att igår så berättade vi för mammorna och papporna. Mina föräldrar blev superglada. Sambons föräldrar behöver nog lite tid att smälta det, fast dom sa att dom tyckte att det var kul.

  • SM09

    Tjena brudar!
    En liten fundering har dykt upp här hemma, vilken präst har ni valt (och varför?).
    Eftersom vi gifter oss i Mo så får vi välja mellan Birgitta som är Mo's ordinarie präst och prästerna som hör till Själevad. Jättesvårt ju (eller egentligen inte nu längre) hur ska man kunna veta vilka alla är och om dom tillhör Själevad? Antar att man kan ju ringa och fråga, men man vill ju ha ett ansikte.

    Hur som helst så har vi kommit fram till att vi ska kolla om Zandra Zinner vill viga oss, känns bra med en präst som är yngre (yngre än oss tom.) som kanske kan bli "våran" präst vid andra tillfällen också.

Svar på tråden Öviksbrudar 2009