• HMPR

    Gravid?

    Hej!
    En undran till alla som vet vilka symptom man kan ha som gravid precis i början.
    Jag äter p-piller, har gjort det i många år, men har nu mått väldigt konstigt ett tag och undrar om det kan vara graviditet eller nåt helt annat.
    Förstår att det är väldigt individuellt hur man mår osv, men tänkte ändå fråga.
    Jag har haft min mens precis som vanligt och tänkte inte ens på graviditet pga det. Men då jag pratade med mina arbetskamrater på lunchen om att jag mått väldigt konstigt den senaste tiden och att jag inte vet vad det är för fel på mig, tycket de att jag skulle testa mig trots mensen.
    Nu till mina symptom: är jättetrött på mornarna så att jag knappt kommer iväg till jobbet, är inte hungrig till frukost och lunch längre som jag alltid har varit tidigare, har varit lite yr och mått lite illa den senaste veckan och haft enorm sug på specifik mat/godis på ett helt nytt sätt än tidigare, är svullen i magen hela tiden och tycker att jag kissar oftare än vanligt...men hade min mens som vanligt för nån vecka sen.
    Är detta graviditet som jag kanske bör testa eller är det något annat och i så fall vad?
    Tack för alla tips råd i förväg!

  • Svar på tråden Gravid?
  • HMPR

    Tack för alla svar. Ska ta och köpa ett grav-test efter jobbet idag.

  • HMPR

    Visst kan jag berätta hur det har gått ;)
    Pratade med min man nyss och han ville gärna vara med, så det blir först till helgen jag gör testet. Så man får väl hålla sig till tåls nån dag till ;)

  • HMPR

    Så, nu är testet gjort och det är ingen bebis på gång just nu i alla fall. Men tack för alla tips och råd och nu är det väl bara att gå till en läkare och undra vad mina symptom kan bero på. Fortsatt skön helg på er alla!

Svar på tråden Gravid?