Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Trött i hatten idag, körde 36 mil igår o drack sen galet mkt vin över komplicerade samtal om ömtåliga relationer på kvällen (o halva natten) *gäspar*

  • anne på grönkulla

    Grattis OMS!

    Här har det körts hårt i några dar så jag är ganska trött, borde gå hem o dra nåt gammalt över mig.. försöker köra på några timmar till...

  • anne på grönkulla

    *värmer upp*

    Klart vi ska pompomma! När har seriösa möten hindrat det?

    Tja, minst ett år till, antagligen 2. Jag kan stanna 3-4 om jag vill, men det känns mer osäkert...

    Klart det är oinspirerande att jobba när man inte har nån framtid med det - konstigt vore ju om man klarade att motivera sig under såna omständigheter!

  • anne på grönkulla

    Det låter ju inte riktigt som att de haft råd att släppa dig heller då, tänkte jag bara. Men frågan är om man vill ha en sån arbetsgivare.

    Men allt känns väl lite shaky nu...

  • anne på grönkulla

    Muffins vad tråkigt att höra. Sånt där är alltid jättejobbigt, men tyvärr går det inte att skydda sig från det helt - man får lära sig att hantera döden i livet också. Kram! Men att gå och se efteråt kan kännas bra, som ett avsked - även om det är jobbigt just då så är min erfarenhet att det känns bra efteråt. Samma med begravning, manbehöver ceremonien kring avskedet på nåt sätt - men hugaligen vad jobbigt det är när man är mitt i det.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!