Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Vickan
    Krya på dig!

    Efter har läst receptet till Nennes chokladkaka sprang jag ner till Sats o körde ett pass. Tänkte att jag tar en xtra pass nu så slipper jag tänka på det till helgen när jag sitter och vräker i mig kakan.

  • MuffinsTönt

    Haha,, gud va gullig din make är!

    Ska berätta va jag sa när jag var supertrött och sönmning.

    Men senare för nu måste jag rusa!!!

  • MuffinsTönt

    När grabben fyllde år(förra månaden) så skulle jag fixa middan o så. Hela dan var stressigt med inköp, planering osv. Det var en jättefin middag med lite oäktenskapliga aktviteter som avslutning. Efter det så låg jag kvar på soffan och halvtomhalvt somnade. Jag låg på sidan med ansiktet vänd mot ryggstödet. Grabben satte brevid mig och smekte min rygg. Då sträckte jag bak handen och tog tag i ngt.

    Då utbrast jag i sömnen: Har du blivit hård igen?! Och så stooor!

    Han: Hmm... Älskling,det är min ARM du håller i. Inget annat!

  • MuffinsTönt

    Jag vet! Jag blev själv shockad när han berättade efteråt. Jag hade svaga minnen av det men inte vad jag sa.

  • MuffinsTönt

    Tydligen sa jag en massa saker men just den biten kommer jag ihåg.. Längden och vinkeln skulle va ett till problem.

  • MuffinsTönt

    Gissa vad?! Jag var på statsmissionens lilla snack om deras verksamhet och volontär. Har gått och grubblat på det där med volontär sedan länge. Det här är kanske chansen... Jag är lite blyg och icke-initiativ av mig pga olika saker sena liten. Nu känner jag att jag måste jobba på det och komma över det. Är det nån här som har lite erfarenhet av volontär?

  • MuffinsTönt

    Jag med tycker det är givande. Men ska kanske inte gå så långt som Nennes vännina. Vet inte vad Grabben skulle ha för klagomål.

    Det gäller verkligen att hitta det man tycker om. Annars blir det bara jobbigt och obekvämt tror jag. Nu är jag med i Röda Korsets läxhjälp grupp. Vi hjälper elever med deras läxor 1ggn/vecka. Det tycker inte jag är superkul, känner att jag vill göra ngt annat. Helst varierande saker. fast jag vet inte om man får hoppa mellan organisationerna sådär...

    Är statsmissionen religöst? För frälsningsarmen är ju det, iaf dem som står nere i stan och säger "Jesus älskar dig". Kan bli lite konstigt för jag är ju inte kristen -alls.

  • MuffinsTönt

    Telis
    Vad får du göra hos IM? Dem låter också spännande. Jag ska tänka efter vad jag vill göra/engagera mig och sen kolla igenom alla olika organisationer. Jag vill gärna hjälpa människor men vet inte på vilket sätt. Samtidigt är jag också intresserad av djur. Kanske för mkt,händer att jag blir lätt känslosam.

  • MuffinsTönt
    nennesjuttioåtta skrev 2008-10-24 15:11:36 följande:
    fan vad duktiga ni är som engagerar er! Jag är nöjd över att regelbundet skänka pengar till Rädda barnen, WWF, Nordens Ark, Unicef... och den som ringer först i december (den stora givarmånaden).
    Hmm... har jag ditt nummer Nenne?

    Jag vill också skänka pengar men tyvärr så har min spargris inte växt så mkt,jag har gjort desto mer. Hur hänger det ihop?!?
    Dem enda som vi skänker till är "mun&fot målarklubben". Dem gör faktiskt jättefina kort. Synd att vi inte skickar brev och vykort, de ligger hemma och samlar damm.
  • MuffinsTönt

    Nenne
    Jag ska göra din chokladkaka imorrn. Hoppas grannarna inte blir förskräckta av lite oljud.

    Förresten, hur mkt chokladmoms hade du i degen?

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!