• viktualia

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    ...som jag skrev i granntråden...

    Börjar dock tro att jag är på smällen.. molvärk och diverse annat tyder på det. Har insett att jag mådde ungefär så här runt BIM förra gången jag plussade. Och till min SJUKA förvåning känns tanken rätt behaglig. Testa kommer jag fortfarande inte göra förrän framåt söndag dvs dag 31. Skulle tanten dyka upp kan jag, åtminstone just idag, tänka mig att jobba lite hårdare på att pricka äl.

    Nu ska jag bara försöka behålla den här positiva inställningen.. wish me luck!

  • viktualia

    Det blev ingen graviditet här... men stormande mens.. isch!...

    Hoppas att ni får må bättre än jag.. har jävulskt ont.. isch...

  • viktualia

    Håller med om att det är FÅ arbetsdagar kvar till jul.. tur det eftersom jag känner mig mer än sliten... gick en hård dust på jobbet i onsdags och slickar fortfarande såren efter detta....

    vad som händer? Vickan skällde ut en gubbjävel..... hm....

  • viktualia

    anne på grönkulla skrev 2008-12-02 11:39:55 följande:


    Jag älskar min familj, men jag får galen huvudvärk av dem....
    Fniss fniss samma här.. total kaos, babbel, kramar, samtal om allt och inget - samtidigt i mun på varandra.. fniss fniss
  • viktualia

    Muffins - jag är lite sömnig... men jag fattade inte riktigt.. vad bestod beslutsångesten av... grekland eller egypten... eller vad?

    Min nyfikna fråga - är grekland SÅ varmt nu?!?

  • viktualia

    Muffins - jag tror att Kanarieöarna funkar nästan året runt... kanske något att spana på!

    Och japp - vi har en råsaftscentrifug (våran är antik... ärvd/lånad från svärmor.. införskaffad på 80-talet gissningsvis) ! Här www.tretti.se/rasaftcentrifuger finns det några att jämföra mellan. Själv skulle jag nog inte våga köpa en för billig.. men det beror ju på hur mycket man ska använda den och hur mycket plats den får ta i köksskåpen osv...

  • viktualia

    Muffins - men du siktar väl sakta men säkert på att maka dig iväg hemifrån?!?!

    Anne - *asgarv* japp! sånt tar lite tid men det brukar reda ut sig.. svärmors secondhand blev välgödd när vi plockade ihop oss!

  • viktualia

    Och jag TVÄRSOFTAR just nu! Det enda "måstet" som återstår är att packa...

    Maken har styrt iväg mot sina päron, grannen har lovat att vattna blommorna och i huset råder ett stort lugn! Själv åker jag imorgon förmiddag och det är verkligen najs att få slappa i fred!!

    *krya på dig-kram till Muffins*

    *antistresskram till Anne*

  • viktualia

    japp! vi har hittills alltid firat på varsitt håll... det går strålande! mycket mindre logistikkrångel än om man försökte få ihop nåt... det är ju liksom 50 mil mellan "festplatserna"!

  • viktualia

    Muffins - sätt in burkarna i ugnen. Slå på den på 100 grader och låt burkarna stå där medans ugnen värms upp. Låt dem sedan stå 10 minuter sedan temperaturen blivit 100.

    Gummiringarna brukar jag bara diska noga och sedan lägga dem i vatten = enklare att få till vakuum sen!

  • viktualia

    Muffins - om du inte ska använda det just nu kan du blanda det med lite vanligt socker och sedan använda som vaniljsocker!

  • viktualia

    japp jag är fortfarande hemma hos mig. drar till päronen imorgon.. ehum... "kanske" borde börja packa snart.. hm... har bara lagt fram allt på sängen.. måste bara bestämma om jag ska ta ryggsäck eller resväska =svåris!

    Nästa svåris: jag är hungrig och tänkte köpa hämtmat.. men det regnar ju ute.. urkans... och jag inte ens bestämma mig för VAD jag vill äta..

    många ilandsproblem här....

    Svar på din fråga: här finns en massa tips och tricks.. web.dansukker.com/Default.aspx

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!