Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Hmm, undrar vad mitt liv är då? O min bil är - gyllene faran?

    Men rödvin är gott! Sånt får jag tyvärr galet för lite av...


    viktualia skrev 2008-10-25 12:41:54 följande:
    Det blir en boueuf bourguignon med ett mustigt rött vin till... dags att dra iväg på shoppingtur med blåa faran = vår sanslösa kombi.... *skakar på huvudet och undrar hur JAG hamnade i denna vuxenpoängstäta tillvaro*
  • anne på grönkulla

    Jag betalar faktiskt varje månad till Röda Korset - var på väg att engagera mig mer en gång i tiden, men så blev det aldrig riktigt - minns inte ens varför. Förmodligen kom nåt jobb eller utlandsresa i vägen? Men rent allmänt är det ett bra sätt att kanalisera energi och engagemang.

    Som sagt, nu betalar jag av det dåliga samvetet istället.

  • anne på grönkulla

    Telis: aha - tyckte det ät bekant men kunde inte alls placera ordet i nåt sammanhang.

    Nenne - ja fickparkera lajv har jag inte alls vågat mig på än, 90grader duger utmärkt såhärlångt. Så krampaktigt vet jag inte om jag håller, men värst koll vet jag ju inte heller om jag har... o växelspaken vet jag inte alls (kör automat - det är som radiobil!)

  • anne på grönkulla

    Ja, det kan lätt missförstås formulerat så. Vill man ha ett fönsterbord, säg det! Eller bättre, fråga om det går att få ett fönsterbord då du föredrar det.

  • anne på grönkulla

    Man tycker ju det, men det beror ju på i ur god tid "alla andra" bokat? Men har de skrivit upp det och vet om det så gör de ju vad de kan.

    Att jag tyckte det var otydligt beror nog på att du skrev i passiv form "jag har fått önskemål om" - vems önskemål? Fått vadå? Så skulle jag inte säga om det var jag som kund/gäst som ville ha något. Det låter som en ointresserad sekreterare eller som nåt den som tar emot samtalet skulle säga, när dagens 40:e person önskar fönsterbord... Vill man själv ha nåt (eller man framför nåt åt nån som den gärna vill ha) så är det bättre att säga det rent ut.

  • anne på grönkulla

    Men jag är förvånad över hur smdiigt det ändå går med nya bilen. Den är rätt nätt ändå - så jag glider liksom fram o så sitter jag högt o fint oxå.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!