Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Meny låter som en vickan-fråga?

    Själv slår jag ett slag för soppa till förrätt - särskilt på vintern. Potatis- o purjosoppa kanske? Eller en gräddig broccolisoppa med lite blåostsmak - det åt jag för ett tag sen o det var galet gott. Har inget recept tyvärr... men blåosttouchen kan man nog få till lätt genom att smälta ner en bit i ett "vanligt" recept.

    Sen är det ju en smak- och kostnadsfråga - gillar ni fisk eller kött? Gryta kanske inte är klockrent om man väljer soppa till förrätt förstås, annars är det ju oxå en vinterklassiker.

  • anne på grönkulla

    Ja, man får väl prova nån gång, kanske till nästa gång man har fika på jobbet (gjorde dock kanelbullar till kollegorna för bara nån dryg vecka sen). Till mig ensam gör jag ju INTE sådär mycket kaka...

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!