Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    anne på grönkulla skrev 2008-09-30 09:01:52 följande:


    Här var det lugna gatan?Jag jobbar idag, trots storhelg i min värld - massa administration som ska fixas o när ska man hinna städa skrivbordet???
    Vaddå städa skrivbordet?!?! *kliar på huvet*
  • MuffinsTönt

    Oms
    Tjena!!! Herregud, jag blir andfådd av bara att läsa allt du måste hinna varje dag. *pust* Bild ja, jag skulle ha skickat det men glömde bort sen. Det kommer ...

    Nenne
    Jag vet att en del har det i en liten yogurt burk (sån med handtag och lock) färdig blandad o allt. Men då använder dem det till allt. Kanske räcker i 2-3 veckor. Lycka till!

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Hur går det med hår-projektet? Själv blir mitt hår lika fort fett oavsett metod. Dvs - 2dagar! Har provat göra WO - Water Only, det blev lika rent som med bikarbonat och håller lika länge. Knasigt!

    Vickan
    Den här receptet som du tipsade mig om... www.alltommat.se/recept

    Kan jag förbereda köttet kvällen innan o lägga in i kylen? Jag tänker på steg 1 innan man virar på parmaskinkan.

  • MuffinsTönt

    Telis
    HEEEEEJ!!! Trodde ett tag du har övergivit oss (läs muffins)

    Lucia?! Oj,dem är verkligen i god tid. Läste lite där sporadisk, såg att du har varit i hmm... nånstans i Usa. Shit, inte alls avis! *skakar så mkt att slingorna flyger* Hur var resan, vad har du köpt?

  • MuffinsTönt

    Telis igen.
    Smygade mig i gravtråden precis. Såg att du länkade till superroliga smilisarna men jag kunde inte öppna den sidan. Varför? Är det för att jag använder explorer för att öppna en firefox program(?)...?

  • MuffinsTönt

    Åhh, har hittat en som vill sälja sin cykel. Jag kanske kan få en cykel till rimligt pris ändå. Nu kan jag cykla till golfbanan VARJE DAG!!

  • MuffinsTönt

    Får muta grabben så han blir min caddy när jag lyckats bli proffs. Haha!

  • MuffinsTönt
    Telemarkgrrl skrev 2008-10-04 10:20:09 följande:
    Muffins, har du börjat spela golf varje dag?! Är ditt knä bra igen?
    Varje dag?!? Herrejösses, då skulle grabben bli lycklig.
    Men en gång i veckan åtminstone. Jag pratade om att IFALL jag skulle skaffa en cykel så ska jag cykla till golfstället o slå bollar varje dag.

    Det är bra med knät. Jag har går till sjukgymnasten 1 gång/vecka. I början av juli, efter operationen fick jag gå 4ggr/veckan Jag ska på återbesök den 24 okt, då ska (läs: måste) dem friskförklara mig.

    Imorrn blir det sen födelsedagsmiddag för grabbens vänner. Vi har skjutit upp den ett par veckor nu. SKönt att få det gjort. Ska bli spännande o testa ungstekt fläskfile.
  • MuffinsTönt

    idag o igår var det fint väder men natten till söndan var BLÅSIGT!!! Ena stunden tänkte jag shi,t nu blåser huset samman. Tack gode gud att huset inte är byggd av hö. Och jag är inte en av de smår grisarna.

    Läste lite i granntråden igen... zozo, har inte läst riktigt allt men förstått att du har "problem" med svärmor.

    Telis
    AVIS!!! Jag har bara varit i paris en gång under sommarn. TÄnker redan hur vackert o romantisk allt ser ut under ett täcke av nysnö. *myyyss*

    Föresten, hur funkar det där med temp o menscykel? jag har lyckats räkna ut att min cykel är på 30 dagar. De senaste 2 månaderna har det varit väldigt jämn mellan ÄL och mens. HUR ska man räkna och NÄR ska man ta temp? Intressant att veta sånt och väldigt praktiskt när ska resa.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!