Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    Fruar i Lund - del 1

    Hej tjejer!!!

    Verkar som att ni hade riktigt roligt i lördags!!!

    Tänkte på er men hade gäster som tillsammans med mig var ganska slagna....de hippade mig i fredags de busarna!!

    Om ni orkar.....

    Min möhippa!!!
    På fredag em kallar chefen oss till ett akut möte kl 16.00.
    Omorganisering inom företaget samt vår framtida flytt....
    Okej...inte så inspirerande men visst...kallar chefen så är det bara att infinna sig eller hur?!

    Vi hinner sätta oss....chefen kommer på att hon saknar några papper.....så hon piper ut.....in genom dörren kommer min syster o säger:
    -Jag har något att bekänna......
    Shit hinner jag tänka....vad har nu hänt!?!
    O in i vårt lilla konferansrum strömmar mina allra närmaste o goaste vänner!!!
    Min haka slog nog i bordet för jag har aldrig i mina vildaste fantasier trott att det skulle gå att samla allihopa!!!
    Finner mig dock fort o bara garvar!!
    Jag vallas in på min rum där jag fick stänga av datorn o plocka ihop mina grejor.
    Först får jag en sportflaska full med rödvin som dekorerats av mitt kusinbarn...alu-folie o fullt med paljetter o hjärtan!! vinet skulle konsumeras innan nästa anhalt....*ojojoj*
    Sedan börjar min kusin sminka mig....jisses säger jag bara!!!
    Blågrön ögonskugga som gick ut mot tiningarna....rött rouge (JÄTTERÖTT)....ett hiskeligt plommonfärgat (LILA) läppstift.....sen klagade jag på ögonbrynen så de fick en rejäl omgång med brynpenna (svart) o sen en konturlinje under brynen med knallgrönt vilket i sig var det enda som klara sig genom hela kvällen!!

    Mitt uppdrag för kvällen var att samla visdomsord av gifta o ogifta....det gick jag hårt in för!!

    Sedan fick jag ett paljettigt strumpeband utanpå mina jeans o såklart slöja o krona!!
    Sedan åkte vi hem till min syster o hon hade dukat jättefint i uterummet o hittat gamla foton på mig som de printat i A4 o satt upp på en av väggarna.
    Vi åt god mat o drack mer vin.....flickorna ställde en massa frågor till mig om min m2b osv! Roligt!
    Sedan tog vi tåget in till Malmö o där trakasserades nästan hela tåget med att de skulle skriva!! Flörtade hejvilt så att det skrevs flitigt!
    Sedan tävlade vi i två lag....väldigt roligt men nu hade vinet börjat verka fullt ut så mina insatser blev tämligen dimmiga!! Men vi hade hysteriskt kul o jag är helt full med blåmärken för var det någon som gick hårt in för de fysiska momenten så var det jag!!

    Efter detta passet så tog vi bussen in till centrum o alla kravaller.... Fjäskade till oss gratis bussresa av busschaffören som även gav mig visdomsord på vägen....fick dock skriva själv för han var försenad!

    Vi drar in mitt i smeten där jag får alla att skriva....nästan osså de ridande poliserna Då blev min syster jätterädda att jag skulle buras in!! JAG som var så söt?!?!!? *asg*

    In på ett uteställe där vi dansade MASSOR o jag höll igång som en duracellkanin.....i mellanåt släpade de mig ifrån dansgolvet o så fick jag sjunga Ledin låtar....kan ju bara refrängerna så de insatserna blev tämligen begränsade men jag showade o kastade med slöjan o poserade för alla kameror!!
    Smet ifrån sällskapet o in på dansgolvet där jag röjde massor!!!
    Dansade så svetten lackade o körde helt slut på alla tjejorna!! Flörtade hejvilt med alla killar o hade så jäklar roligt!!! Pratade även med ett gäng belgare i en halvtimme på engelska *asg*

    Efter sista dansen önskade även DJ mig ett stort lycka till med mitt framtida börllop!!

    Sedan blev det lite nattamat o en lång bilfärd hem!!!
    M2b tog emot mig i dörren (väldigt orolig o trodde att jag skulle vara asplakat) o blev nog lite chokad av sminkningen! *isch been Polish*.

    Idag är jag så otroligt tacksam för att så många underbara tjejer hade tagit sig tid att fira min möhippa! Det är det som betyder mest!!!! Att få ha roligt med sina tjejer!!
    Är även tacksam för att de kidnappade mig på en fredag för hela lördagen gick åt till att sova o slappa o äta lite gott tillsammans med tjejerna som kört ända från Norrköping!

  • ingenjörsbruden


    Tack ska ni ha allihopa!!

    Det var verkligen superroligt!!
    Japp...chefen o alla kollegorna var med på det....tyckte att det var lite skumt att alla såg så glada ut en fredagem.....men jag tänkte bara att det nog var glada att det snart var helg!!
    Ngt blåögd!!

    Hedebris: jag var verkligen en riktig powerpuffpingla!!

    Anja: Det var säkert inte alls så hemskt som du känner/kände dig! Du skrev om det i förra tråden så nu är det redan överspelat eller hur?!
  • ingenjörsbruden

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-10-02 09:18:50 följande:


    Igår var vi på informationsmöte hos LB-hus i Malmö ang byggnationerna här mittemot där vi bor. Vi har nu reserverat ett hus, ett stoooort radhus på 146 kvm, fem sovrum (åååhhh) för nätta 3,6 miljoner. Nu ska jag ringa banken. Vore tacksam för alla tummar för det är inte alls säkert att vi får igenom detta, men jag drömmer och hoppas. Sååååå mkt!
    Hahhahaha!!
    De husen har jag planlösningen på!!!

    Håller tummen för att det går bra m banken!!!
    Är ni inte oroliga för räntorna osv?!
    Lycka till!!
  • ingenjörsbruden

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-10-02 14:39:47 följande:


    IngenjörsbrudenMmmm vi har varit uppskrivna på listan på de husen i över ett år. Det är huset som heter Blues vi vill ha. Det hus vi har reserverat är nr 16 Ska prata m vår bankkvinna imorgon. Detta var ju inte vår bank, men jag vet hur nojjig hon var över räntorna förra gången jag var där, så jag kan bara tänka mig hur hon resonerar nu, när det blivit ännu värre.Kan bara sucka.Grejen är ju den att detta hus inte är färdigt förrän om 8-10 månader, och om räntorna ligger lägre då så kommer jag ju att gräma mig så enormt mycket att jag kommer slita mitt hår!För det är ju först då allt ska betalas.
    Mmmm förstår dig precis! Vi får osså krup på att bo trångt o ha grejor nerpackade i lådor....suger!

    Misstänker dock att de husen inte är färdiga om 8-10 månader.....tar nog lite längre tid.
    Men det är bra planlösning i Blues!

    Men hallå!!! Det måste ju banktanten inse!! Kan ni inte få ett lånlöfte nu o så omförhandla med banken igen när det verkligen är dags!!!! Fattar inte hur hon tänkte där när ni inte fick banklån.....nåja!
    Men 3,6 miljoner o 9% ränta känns i plånboken......

    Hoppas att det går bättre med er egen bank i morgon!!
    Håller tummen!!
    Har precis projat Opera-visningshuset klart.
  • ingenjörsbruden

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-10-03 10:43:17 följande:


    Vad betyder Proja? Finns det visningshus!!!??? Var då? För det frågade vi efter på mötet och då sa dom att det inte fanns...
    Jappjapp! PROJekterA det huset har jag gjort! !!! Det kommer att byggas ett visningshus (Opera 2vån).....de har iallafall fått K-ritningarna på det!! Det ät nog alldeles sant att det inte finns visningshus som visar Blues......hustillverkaren gör inte radhus så ofta......

    Tycker det låter sunt att vänta till nästa etapp.....någon gång så lossnar det!! Håller med dig om hellre hungrig o kall!!!

    Nääää vi vill bo ute på landet!!

    Fröken Planera:
    Fyyyy va hemskt! Din bil klarade sig helt va?!! Va skönt isådanafall!
    Har hört om någon bil som började brinna (pga elfel) på en parkering...bilen sidan om var helt förstörd pga värmen!
    Om det är småligister som jobbat upp sig från sophuseldning till bileldning så blir jag förbannad!!! Hade jag fått fatt i dem så hade de fått smisk!!!
    Fick min bil totalvandaliserad när jag bodde i Malmö....alla plåtskärmar var repade (utom tak o baklucka), alla 4 hjulen var sönderstuckna med kniv o så hade de slagit in en ruta!!!! Bara helt jävla onödigt!!! !
  • ingenjörsbruden

    Fröken Planera skrev 2008-10-03 11:49:31 följande:


    Ingenjörsbruden, när var det bilen brann upp pga av elfel? Var det kanske bilen på min parkering och så går jag och anklagar snorungarna???
    nääää den bilen brann upp i Malmö för ett par år sen.....utan för Slagthuset under kontorstid!
    Så det BORDE vara snorungarna som varit i farten misstänker jag.....

    Vi har ju äntligen fått ett garage att ställa in bilen i!! Känns skönt!! För nu blir vi inte oroliga så fort vi hör Södra Sandby Moppegäng dra förbi utanför huset....

    Måste berätta ang vårt garage.....
    Det är ganska trångt att köra in i garaget speciellt med en 9-5:a...det finns en parkering utanför som göra att svängarna inte kan tas ut tillräckligt.... ....
    Men så i helgen så när m2b körde in så skrapade han upp skärmen höger bak......inte så mkt men långt blev det o ända in till plåten.....o jag var heeeeeeeelt cooooool lugn!!!
    Han blev så klart jättearg på sig själv o fick dåligt samvete osv men jag försökte bara muntra upp honom. Det är ju inte första märket (tyvärr) på bilen så det är ju inte hela världen!!!
    Hade det varit jag som skrapat i så hade jag fått en utskällning som heter duga!!! Hade nog blivit rakhårig!! (för han tycker att jag är så oaktsam med många grejor, kamera, mobiler osv medans han är pedantisk...svårt att äga grejor ihop!! )
    Så detta kommer jag att ha som hållhake på honom i MÅÅÅÅÅÅÅNGA ÅR!!! *hihihihi*
  • ingenjörsbruden

    Fröken Planera skrev 2008-10-03 13:23:09 följande:


    Stackars din sambo, sååå retfullt när man klantar sig så. Men jag förstår hur du tänker, jag hade nog åxå haft den som ett ess i rockärmen.
    Ess o rockärmen är bra!!! För jag misstänker att jag behöver det någon gång!!!

    Men han är så söt....vill att vi ska lämna in bilen på reconditionering(vilket vi iofs pratat om länge)....o då vill han betala 2/3-delar på priset!!

    Hoppas snorungarna haffas snart!!
  • ingenjörsbruden

    Fröken Planera skrev 2008-10-06 13:44:18 följande:


    Ingenjörsbruden. Hur går det för er, har folk börjat Osa än?? Jag kommer ihåg att vi hade värsta diskussionerna om det i våras. Alla människor förstår ju inte att man ska höra av sig och säga vilket..
    *asg* Nä det finns ingen hyfs på dagens människor!!
    Ja jo osa har def inte den betydelsen den hade från början!

    Som tur är så träffar/pratar jag med mina bröllopsgäster med jämna mellanrum de är ju så lagom få ....så någon har slängt ur sig i förbifarten.....ja vi behöver väl inte osa för ni har ju bokat hotellrum till oss!!! Får väl nöja mig med att de säger ifrån om de inte kan!

    So far so good så har alla tackat ja (på varierande vis) utom min pappa o lillebror.....pappa är ju väldigt upprörd över att mammas nye är bjuden o jag förstår att han tycker att det är jobbigt....men har sagt till honom att han får försöka fokusera på brudparet o strunta i mammas nye.... (pappa lägger skulden för skiljsmässan på den stackars nye karlen som iofs inte är utan del i skulden men skulden till skiljsmässan ligger i mina ögon helt o hållet på mamma OCH pappa....enbart).

    Så pappsen har inte helt bestämt sig.....men han är väldigt sjuk i parkinson o JÄTTEBITTER över skiljsmässan....så vi får väl se hur det blir.....

    Vi har båda två ända sen förlovningen fasat för hur det ska gå med pappa på bröllopsdagen.....vi längtar def mer till bröllopsresan!!

    Ska hem o ta lite foton....har ju pysslat i helgen!! Perfekt med höststormar så man måste stanna inne o sysselsätta sig!!
    Har gjort rispåsar o pyntat såpbubblorna o inbjudningskorten ska jag ta ett fint foto på osså....(gjorde ett extra som vi ska spara!! )

    Fröken Planera: Bilen har fått stå orörd över helgen?!
  • ingenjörsbruden
    labbråttan83 skrev 2008-10-09 13:11:59 följande:
    Själv jobbar jag samtidigt som jag hysteriskt letar efter en större lägenhet! Vi vill gärna bo på Gunnesbo eller Nöbbelöv för då blir det bekvämt att pendla, både för mig till Malmö och S får nära till sitt jobb på NOVA området. Men det är INTE KUL ATT BARA VÄNTA!!! Aaarrrgh! Jag har nu tagit mitt sista p-piller... fast inte i första hand för att bli gravid (nu blev ni besvikna va?) utan för att må bättre rent allmänt. Det blir nog kondom som gäller ett tag till... Men Anja säg INGET om detta till mamma hon vet inget än... Kram på er alla!
    Jobbigt med lägenhetsledande....hyr ni eller har ni bostadsrätt?

    Fröken Planera: joooooobbar ju! Lite iallafall!
Svar på tråden Fruar i Lund - del 1