Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Fruar i Lund - del 1

    Hje på er!
    Flamora! Tack för i lördags. Vad fint ni har det hemma och du hade verkligen gkort det supermysigt hemma med både mat och dukning!

    Anja! Jag hoppas att du slutat nojja dig över att du tyckte att du var en alkokärring. Visst du sluddrade och hickade... So what!? du var ju inte på något sätt otrevlig. Jag kommer definitivt att höra av mig när det är dags för nästa träff!!!

    Emma, Tacka din söte man för att han var så snäll och lämnade av oss mitt i natten. Verkligen supergulligt av honom!

    ANNE!!!!! Vi saknar dig!!! Men jag förstår att du prioriterade familjen. Men för fasen, sluta jobba så mycket i veckorna!!!

    Nu ska jag gå och äta upp min sallad!!

    See you!

  • Fröken Planera

    Emma! Vilka fina bilder! Bilderna med gummistövlarna går helt klart till historien!! Både du och M överglänser regnet utan problem, det syns itne ens att det regnar!

  • Fröken Planera

    Embo! Nu vet jag vem det var jag kastade ris på.. Bild nr 27 i samliongen som heter "Hyllningar".

  • Fröken Planera

    mmmm.. Värmdö är verkligen helt fantastiskt!! Jag förstår att man blir helt salig när man är där på bröllop.

    Alvedon och nässpray har varit en livlina hemma hos oss åxå den senaste tiden. Både S & K har varit superförkylda. Bara jag har klarat mig.

    I morgon ska jag till Kungshamn/Smögen och fiska hummer, så jag räknar med att även jag åker på en förkylning efter det...

  • Fröken Planera

    Ja, det är med jobbet.. Fick just reda på att det ska blåsa 10-14m/sek ute på havet.. Kul!!!

    Men det jag ser fram emot mest är skaldjurbuffén som dukas upp på onsdag kväll. Den är såååååå in i bombens underbar!!!

  • Fröken Planera

    Jaha.. Har Greys börjat nu??? Jag har missat det helt. Däremot såg jag att Desperate Houswives börjar ikväll. Hur störigt är det nu när jag ska på hummerfiske?! Hoppas verkligen den går i repris på söndag!

    Min man har blivit bjuden på bröllop i Thailand!!!!!
    Det står bara hans namn på kuvertet och inuti står det bara info om bröllopet. Men det står ingenstans att "bring your lovely and beautiful wife" Då måste det ju faktiskt betyda att jag inte är bjuden, va?????
    Hur i hela världen kan man inte bjuda med mig på ett bröllop i Thailand????

    Det är alltså en gammal studentkompis till S som jag inte har träffat...

  • Fröken Planera

    Embo. Meddela mig så fort den gula fotbollsplanen är upphittad!!! Det ska bli oerhört spännande!

  • Fröken Planera

    Ärligt talat, Anja, så känner inte jag heller någon som ska gifta sig utomlands. Jag har ju ingen aning om vilka människorna är.
    Förmodligen har de ingen aning om att Sonny numera är gift, så jag tror nog att jag åxå är välkommen. Vi ska ju trots allt betala ev flygresa och hotell själva, så det blir ju inte mycket dyrare för dem om jag åxå dyker upp, men jag tycker att det känns lite retfullt att behöva upplysa dem om att jag faktiskt finns.

  • Fröken Planera

    Det är en kille som han pluggade med här i Lund. Jag har ingen aning om hur ofta de haft kontakt. Jag kan inte komma ihåg att han varit på tapeten för vår inbjudningslista..
    Vi har ju ínte haft vår bröllopsresa än, så vi skulle ju kunna åka till Thailand, så kan ju S gå på bröllopet medan jag ligger på hotellet och sover Deras vigsel är redan kl 09.00. Så jag kan ju ta sovmorgon då

Svar på tråden Fruar i Lund - del 1