• SM09

    Övikstråden 2009

    Åh, äntligen en Öviks-tråd, har letat som en galning förrut!
    Här har ni i alla fall en till som planerar bröllop. Inte bokat än, men jag hoppas på att kunna göra det nästa vecka, funkar det med kyrkan, festlokalen och bandet så ska resten inte vara något problem

    Vi siktar på Pingst-bröllop, 30 maj i Mo kyrka. Fest på Billstagården.
    Man håller ju på att längta ihjäl sig!

  • SM09

    Lolailola: Hm, Billstagården, ja, ganska stor är den väl, vi kommer att vara runt 50 och jag tror att det kommer att kännas som det är ganska mycket plats över. Kompisar till oss gifte sig för 5 år sen och då var vi också där och festade, tror att vi var minst 80 då och det var inte heller några problem.
    Har sett den där skylten om hur många som får vistas i lokalen många gånger, men kommer inte ihåg i alla fall
    Du kan ringa Lena Nordin 73251 och höra med henne. Tror inte att man kan hitta en lokal som är billigare än Billstagården. Om jag inte minns helt fel så kostar det 1000 kr om man inte är medlem i Billsta samhällsförening, är man medlem så är det halva priset. Då ingår porslin också.

  • SM09

    Jag ska fråga två av mina bästa kompisar som är super på hår och make om dom ställer upp och hjälper mig.

    Maten, den kommer vi nog att fixa själva, jag, mamma och svärmor. Vi är alla tre ganska duktiga på matlagning så det ska nog inte vara något problem, problemet är nog VAD vi ska äta. Men det kommer vi nog att komma fram till tillsammans.

    Bröllopsnatten har vi inte kommit till än i planeringen, bara pratat lite löst om, men troligtvis sover vi hemma i fint iordningsställt sovrum, hotellnatten tar vi nog en annan natt, misstänker att det kanske festas ganska länge så det känns nog lite onödigt, men en sak är då säker, det blir INTE Statt!

  • SM09

    Ahhhh! Bakslag! Billstagården var redan uthyrd den 30:e maj. Nu blir det till att tänka om. Finns ju en del alternativa datum också, men shit vad besviken man blir.
    Var bara tvungen att skriva av mig lite.

  • SM09

    W2B Blom, 8 augusti 2009 Kl. 15, Själevadskyrka
    Mumriks blivande fru, 28 februari 2009 Kl 16:00 Nätra Kyrka
    Lolailola, 1 augusti 2009 kl 16.00 Själevadskyrka
    Jojjo82, 23 maj 2009 kl 16, Tallstigen Gullvik
    SM09, 2 maj 2009 kl 15, Mo Kyrka

  • SM09

    Hallå allihopa!
    Tänkte höra hur långt ni kommit med planeringen, inbjudningarna, vilken mat, musik, festprogram, vigselprogram, ev. färgtema osv.
    Själv så har jag börjat fila på inbjudningarna, festprogrammet, allt pappersarbete kan man säga. Lite tidigt kanske, men jag är arbetslös och inget att göra på dagarna. Dessutom så är det väl bäst att smida medans järnet är varmt och alla ide'erna finns. Fast som sambon sa, om jag känner dig rätt så kommer du att göra om dom där, flera gånger innan du är nöjd

    Maten är nog det svåraste, buffe eller inte? Lutar nog åt buffe'hållet, inbillar mig att det behövs mindre serveringspersonal då.
    Musiken är nästan det enklaste, vi har två kompisar som spelar ihop, och jag tror nog att dom ställer upp, både i kyrkan och på festen.

    Ha det gott!

  • SM09

    Vicning ja! Jo, det kommer man nog inte undan med, vi funderar nog i banorna varm korv, Janssons eller varma mackor. Själv så är jag mest inne på varma mackor.

    Trubadur kanske jag kan hjälpa till med, måste bara höra med dom själv först

Svar på tråden Övikstråden 2009