• Freckles

    Gifta Septemberbrudar snackar vidare..

    Ja, visst e det underbart! Nu har vi varit gifta i en vecka och jag ler och blir alldeles varm när jag tänker på dagen. Det var helt fantastiskt i kyrkan, personligt och med underbar solosång - jag verkligen njöt och kunde vara lugn och avslappnad och närvarande till 110%. Sen en lugn och mysig bröllopsmiddag med familjen och det var så avslappnat och skönt att jag inte kunde sluta le.
    Tittar på våra fotografier lite då och då och är så fascinerad över hur fina vi var! Trodde inte vi kunde vara såååå vackra.

    Nu har vi tre veckor kvar till bröllopsfesten - ska bli underbart att få sätta på sig klänningen igen och fira med alla kompisar!!!
    Någon annan som gift sig men har festen kvar av oss septemberbrudar?

  • Freckles

    Sitter och kämpar med festprogrammet, men det börjar lida mot sitt slut som tur var. De e bara finslipning av gästpresentationen kvar och sedan ska jag maila över det till toastmastern (min bror) som ska lägga till saker som vi inte får veta om. Spännande!!
    Längtar såååååå till vår bröllopsfest!! Alla kompisar verkar så taggade också inför den så det blir nog ett hejdundrandes partaj!

  • Freckles

    Snart fru Wännerström! Vi gifte oss 6/9 och i måndags gjorde skatteverket namnändringen, så det gick snabbt för mig. Men jag har fortfarande inte fått nått i brevlådan ang byte av körkort, men hon på skatteverket sa att de kollar av hela tiden så jag borde ha papper ang det i slutet på veckan el början på nästa.

    Har just mailat flygbolaget som vi reser med i november till Thailand för att kolla om det går att ändra mitt efternamn på biljetten. Ska fixa nytt pass då också isåfall. Hoppas verkligen att det går, skulle vara så kul att resa i vårt gemensamma efternamn!

  • Freckles

    Kanske blir det möhippa för mig på lördag!! Pratade just med en väldigt morgontrött kompis och hon vill att vi ses i stan för en fika på lördag vid halv elva tiden! Hmmm... Låter inte som henne - hoppas, hoppas att det blir det. Skulle vara så trevligt. Förväntar mig inget stort bara att de tagit sig dit skulle vara tillräckligt för mig.
    Håll gärna tummarna...

  • Freckles

    Så blev jag då äntligen hippad i lördags!!! En fruhippa som mina kompisar titulerade det hela då vi gifte oss 6/9 men har festen den 4/10 så blev hippan där emellan.

    Det blev rosförsäljning, ihopsamling av äktenskapsråd samt fotografering av mitt framtida hus, hund, barn, bil och hur jag tror att vi kommer se ut om 30 år på stan. Jag fick även spela in låten Min kärlek av Shirley Clamp i en studio och fotograferas i en lite suspekt utstyrsel till skivomslaget - väldigt roligt! Kan verkligen inte sjunga men det var bara såååå kul! Vi hann också med en omgång Laserdome - kaninen kom 2:a! Känns som en bra placering med tanke på att jag var klädd i vitt dessutom och syntes mest av alla i lokalen, hi,hi!
    Mat och dricka bjöds det naturligtvis också på och det var gott, gott, gott.
    Åh, vilka underbara vänner jag har - det var verkligen en kanondag!

    Jag som varit så avundsjuk på alla er som blivit hippade - nu slipper jag vara det!

  • Freckles

    Tack Ankan! Det var en fantastisk dag!

    Fick ni bilderna idag?? Hoppas det, för det är så fantastiskt att få se sina bröllopsfoton - det är verkligen det bästa!!

  • Freckles

    Det känns verkligen speciellt när det kommer post i det nya namnet, pirrigt... lite ovant bara.
    Har skickat in mitt nya körkort och betalat in också så väntar bara på att det ska komma så kan jag börja använda mitt nya bankkort med det.

    På lördag har vi vår bröllopsfest - ska bli sååå kul!!!

    Ha det så bra alla septemberbrudar!!!

  • Freckles

    Jag har Swedbank och då ändrades mitt namn på internet inloggningen efter en vecka då det nya registrerades hos Skatteverket. Men jag har fått ringa själv för att få nytt visakort och det kan jag då inte använda förrän jag fått mitt nya körkort för då stämmer ju inte namnet.

    Från Hemköp har jag fått ett nytt medlemskort utan att jag behövt göra nånting...

    Tänkte ta tag i att ringa runt till företag jag är medlem i när jag fått mitt nya körkort.
    Nu är man i nån mellan värld där man heter bådeoch eller inget känns det som...

    När väl allt är klart med namnbytet åker vi på bröllopsresa, i november, och då måste jag åka i mitt gamla namn eftersom biljetten är bokad i det och då behåller jag mitt gamla pass till den resan. Skulle vara dyrt att ändra namnet på biljetten så vi gjorde inte det. Lite synd tycker jag...

  • Freckles

    Tack Fröken förväntan och Ianova 08!!!
    Vi ska verkligen göra vårt bästa för att det ska bli en underbar kväll. Längtar så till att få sätta på mig bröllopsklänningen igen!

    Känns som att allt är under kontroll. Vi ska åka ut och duka imorgon bitti och fixa det sista sedan tänkte vi försöka ta det lite lugnt på hotellet innan det är dags för att göra sig iordning. Hoppas verkligen att det blir ett rejält party!!

    Ha en bra helg allihopa!!!
    Singstar är ett underbart sätt att spendera helgen på! I love it!!

  • Freckles
    Absolut!!!
    Nej, det blev mest en fantastisk bieffekt av att vi valde att ha bröllopsmiddag med våra familjer på själva bröllopsdagen och sedan bröllopsfest en månad senare. När vi sedan skulle bestämma klädkod till festen så ville vi inte att folk skulle komma i jeans och då blev det "kavaj". Jag ville ändå att det skulle synas vem som var den nygifta bruden om någon okänd stegade in så då blev det brudklänningen igen!!! Underbart!
    Lillsnufflan skrev 2008-10-04 10:15:16 följande:
    Freckles skrev 2008-10-03 22:58:39 följande:
    Så det är så man gör för att få ha sin brudklänning fler gånger! Hoppas ni får en fantastiskt trevlig fest!
Svar på tråden Gifta Septemberbrudar snackar vidare..