Inlägg från: Alla goda ting är tre |Visa alla inlägg
  • Alla goda ting är tre

    December brudar

    Lätt sagt, svårare gjort! :(

  • Alla goda ting är tre

    haha! Snacka om otur, men det känns alltid som att man lyckas slänga saker precis dan innan de behövs.

  • Alla goda ting är tre

    sambon sa att han ska berätta på jobbet på fredag, för då är det precis två månader till vi gifter oss... hehe.. när han sa det så lät det så nära!

  • Alla goda ting är tre

    hmm har skickat ifrån mig vår till vf men har inget minne om att det skulle stå något om namnbyte... däremot har vi inte skickat in byte av efternamn blanketten ännu så det kanske är skillnaden?


    ingenjörsbruden skrev 2008-10-03 17:02:01 följande:
    Ni som skickat in hinderprövning o namnbytesblankett...........o fått tillbaka papperet som ska ges till prästen.....Står det ngt speciellt på ert papper?????På mitt står det att "namnbyte ej registrerat"......är det för att namnbytet registreras först när papperet från prästen kommer in eller? Tänkte kolla med er först innan jag ringer SKV o står i telefonkö.....
  • Alla goda ting är tre

    är det inte tre? en för namnbyte, en för hindersprövning och en intyg om vigsel?

  • Alla goda ting är tre

    lillp: mm det är hindersprövning och intyg om vigseln som jag skickat till vf. namnbyte har vi inte skickat, eftersom vi inte riktigt kan komma överens om denna lilla men ack så viktiga punkten.

    Vad roligt att ni varit hos smeden. Känns det inte lite "jobbigt" att han sågar i f-ringen? Så din blivande ska ha diamanter, coolt :)

    Sj har jag lite ångest med ringen, vet egentligen vilken jag ska beställa men tänk om man inte blir nöjd. dessutom gillar jag inte tanken på att vara utan f-ring i en vecka när han ska förminska den (blev rekomenderad fel storlek när vi beställde på guldfynd för de vet nog inte hur en ring ska sitta)

  • Alla goda ting är tre

    men man bör väl ha samma storlek för alla ringar?

    Ringkombinationen finns i mitt galleri. har för tillfället en hamrad f-ring

  • Alla goda ting är tre

    jag tycker den e fin men lite nojig för att en diamant skulle trilla av eller nåt. har alltid otur när det gäller smycken. Däremot vill jag ju ha lite stenar så jag får väl bara försöka att glömma bort det...

    mmm jag har också hört att man ska ha större storlek då, men bör inte alla ringar vara samma storlek så det inte blir konstigt med skenorna? Dessutom kan jag få på mig en 47a, den jag har nu är 49. Så kanske 48 på alla tre är en bra mellanväg?!

  • Alla goda ting är tre

    hmm.. strl 47 är 15.3, strl 49 är 15.9 tror jag..

Svar på tråden December brudar