Inlägg från: Wingtear |Visa alla inlägg
  • Wingtear

    December brudar

    ok, nu är jag med igen. Här är det bara 1 blankett. vf kryssar i vem som byter namn, så det skickar man inte själv

  • Wingtear

    Alla goda ting är tre:
    Om inte ringen är jätte för stor så kommer ju v-ringen att låsa den då den ligger ytterst. Testa, har du tur behöver du inte kapa i din ring!

  • Wingtear

    2e advent skrev 2008-10-04 20:43:09 följande:


    Var förresten och handlade underkläder till natten idag men sen kunde m2b inte hålla sig borta från att smygtitta i påsen när jag var och firade min mamma på eftermiddagen så nu vet han ju hur det ser ut Funderar på att köpa något annat det var ju inte så dyrt o jag vill ju att det ska bli en överraskning.
    Vad fräkt!!! Så skulle min m2b aldrig göra, fast det är ju iof för att jag berättade att jag köpt dem, EFTER att jag hade gömt dem Men han vill inte se min klänning innan heller, han tog till traditionen för att slippa komma med till klänningsbutiker
  • Wingtear

    2e advent skrev 2008-10-06 18:53:54 följande:


    Har precis fått ett mail från en kompis där det stog "är du nervös än?Sitter här och blir lite skraj. Något säger mig att det blir möhippa till helgen men jag vet inte om jag orkar det, ska iväg på kurs hela veckan. Eller orkar, det är klart jag gör om mina goa vänner har tagit sig tiden att anordna något sådant Men svaret på den frågan är definitivt att Ja jag är nervös
    Lycka till!
  • Wingtear

    Jag ska ha en tunn ring med 3 vvs diamanter på totalt 0,10 carat i "hängande klase" den borde komma från guldsmeden denna vecka, eller nästa (behövdes minskas från 18,5 till 17) och den kommer vara lite stor, men det låser förlovningsringen som kommer ligga ytterst.

  • Wingtear

    Flyttar fram listan en sådär 20 sidor Någon som är missad? Skriv in er!!!

    2008
    03/12 Alla goda ting är tre
    06/12 JPerlstam
    06/12 SidenRos
    06/12 2e advent
    13/12 Ebbas mamma
    20/12 s s
    21/12 Ingenjörsbruden
    24/12 Wingtear
    27/12 BlendaSigne
    27/12 lillP
    2009

  • Wingtear

    lillP skrev 2008-10-08 09:11:23 följande:


    Inte så många som är med i tråden, men mycket babblande ändå
    Inte menar du väll att vi pratar för mycket
  • Wingtear

    ingenjörsbruden:
    Bra tråd, finns en liknande någonstanns vill jag minnas. Här i Finland är det en och samma blankett, dvs det skrivs i på papret man får hem om godkänd hindersprövning vem av oss som tar den andras efternamn. Här är det dessutom förbjudet att ansöka om ett nytt efternamn om man inte har en släktrelation till namnet (dvs är gift med den som har det, det är mammas gamla flicknamn el dyl) det har jag stridit med dem om, oj vad arg jag blev då

  • Wingtear

    Alla goda ting är tre skrev 2008-10-08 18:11:57 följande:


    ingenjörsbruden: fin bild :) tror att det var så att om namnet på pass och biljett är samstämmigt så kan det funka ändå?!
    Som tur är, är det en massa helgdagar när vi är borta så de lär inte få det registrerat innan vi är hemma. Men annars kan det bli kinkigt, har hört att USA är rabiata med sina kontroller, vill nog inte stå där och ha problem med namnet
  • Wingtear
    ingenjörsbruden skrev 2008-10-09 10:25:13 följande:
    Wingtear: Fy bubblan va taskigt!! Hur fick ni göra då?! Orättvist!!
    Ja, magistrartens lösning var ju att vi skulle gifta oss borgerligt nu bums och bara ta välsingnelsen på julafton. Istället kör vi resan i mitt flicknamn, pappren hinner inte gå igenom innan vi är hemma (27.12-4.1) men de tyckte ju inte de var en bra ideé.
    Jag blev så arg att tårarna sprutade, och slängde på med ordeom man är dopt, konfirmerad och ska gifta sig i kyrkan på julafton, inte fan vill man gifta sig borgerligt då!!!
    Jag menar, det handlar inte om välsingnelsen för oss, vigseldatumet kommer ju endå att vara detsamma, och vi vill att det är 24.12.2008. så är det bara.
Svar på tråden December brudar