Inlägg från: lillP |Visa alla inlägg
  • lillP

    December brudar

    haha, släkten är bäst i lagoma doser

    Det låter på beskrivningen som en jättefin och söt klänning Hoppas du kommer i den när det är dags, annars kanske det går att lägga ut den lite?

  • lillP

    kom att tänka på det precis när jag slängde iväg inlägget... så klart att det är mindre gulnat på insidan.

    Bara att plåga sig själv ett tag då Är det mycket som ska bort? Annars kanske det räcker med att ha en gördel som trycker in lite

  • lillP

    wingtear: inte bara dåligt med fluffig mage alltså Ska själv försöka blir av med just fluff runt magen... Korsetten kan ha många användningsområden för dig mao

    alla goda ting: har stött på flera bilder där det är både slöja och tiara, och det har inte alls sett för mycket ut Har du tänkt att ta av slöjan till festen eller ha den hela dagen/kvällen?

  • lillP

    Alla goda ting: Ingen aning vad som är kotymt.. Har läst om brudar som tar av den till festen och de som har den tills de somnar Tänk på bara, att du inte kan välja och vraka bland frisyrerna på samma sätt om du vill kunna ta av slöjan. Kanske dags att slå en signal till den som ska fixa ditt hår?

    Wingtear: Ja, det där med överarmar... Försök att göra lite tricepsövningar så formar du dem lite Oavsett om du går ner i vikt eller inte.

  • lillP

    Ojojoj! Blir imponerad av din träning


    Wingtear skrev 2008-09-15 09:38:17 följande:
    Men det är ju så förbaskat tråkigt att gå till gymmet. Dessutom har jag inte tid (världens äldsta bortförklaring...) eller jo, jag har tid men tränar redan 2xjudo(plus är tränare för barngrupp 1 gång), 1xvattengympa samt 1xbootcamp i veckan och cyklar ca 8km om dagen (till jobb och hem) det börjar bli slut på kvällar
  • lillP

    Klart du ska ha snö Bara det inte stoppar flyet


    NyårPåIsland skrev 2008-09-15 18:34:17 följande:
    30 december, på Arlanda, så jag hoppas INTE på snö *L*
  • lillP

    Det låter inget vidare, finns ingen medicin som kan hjälpa dig?

    Har också enormt lätt att gå upp i vikt och svårt att gå ner. Misstänker att det kan vara något lurt i kroppen, men jag har inte varit hos läkare för det.


    Wingtear skrev 2008-09-15 21:02:21 följande:
    Ja, jo, det är ganska skickligt att vara överviktig med en sån agenda näe, har andra fel (medicinska) som gör att jag har jättelätt att gå upp i vikt och svårt att gå ner
  • lillP

    Det kan även vara smart att höra efter om det går att få förlängt tillstånd och vad det kostar. Om ni vill att festen ska kunna hålla på längre än deras tid.

    Hör även efter om de kan tipsa om DJ eller liknande om ni inte redan har koll på det.

    Hur är det med övernattning? Kanske reser några av gästerna långt...

    Är det ni som ska göra dukningen? När har ni i så fall tillgång till lokalen?

  • lillP

    Wingtear/DCL: Drinkbiljetter tycker jag är en jättesmart lösning Man behöver inte känna sig så snål för att man inte har fri bar och gästerna behöver inte känna att det blir så dyrt med vanlig betalbar. Våra gäster kommer att få en drinkbiljett var.

    DCL: Hittade alla kammar och sånt på ebay Där finns det hur mkt som helst Har dock inte kunnat bestänna mig än vilken/vilka jag vill ha

  • lillP

    Det var verkligen omtänksamt Slukar alla bröllopstidningar jag kommer över... *bröllopsnörd*

    Alla goda ting är tre skrev 2008-09-17 18:01:39 följande:


    Måste bara berätta..... Idag när jag kom till jobbet hade jag fått ett mail. Min kompis hade skrivit "godmorgon, har tagit med lite gamla bröllopstidningar till dig" Tyckte det var väldigt omtänksamt!!
Svar på tråden December brudar