Inlägg från: 2e advent |Visa alla inlägg
  • 2e advent

    December brudar

    Har precis fått ett mail från en kompis där det stog "är du nervös än?

    Sitter här och blir lite skraj. Något säger mig att det blir möhippa till helgen men jag vet inte om jag orkar det, ska iväg på kurs hela veckan. Eller orkar, det är klart jag gör om mina goa vänner har tagit sig tiden att anordna något sådant Men svaret på den frågan är definitivt att Ja jag är nervös

  • 2e advent

    Hallå

    Nu har jag kommit hem från en fantastiskt bra kurs med en dunderförkylning pågång

    Jag talade ju tidigare om att jag hade fått ett lite creepy mail från mina kära vänner, nu har jag även fått ett vykort där det står "123 på det 4:e ska det ske på det 6:e smäller det, eller kanske senare, vi vet var du bor PUSS"

    Usch jag är livrädd att de kommer hit imorgonbitti men det blir askul om de gör det men jag tror att de bara försöker skrämma upp mig. Återkommer med rapport imorgon eller på söndag

  • 2e advent

    Det blev inget igår vilket känns väldigt skönt idag men det var några timmar där på förmiddagen när jag gick runt och städade och var nervös vi var iväg hela dagen så det är därför jag inte kom med någon info igår, så nu ska jag väl gå och vara nervös inför varje helg

    Ska åka iväg och prova min klänning nu

  • 2e advent
    lillP skrev 2008-10-12 09:43:56 följande:
    hehe... taskigt om de inte kommer förrän helgen före bröllopet.. då får du gåoch vara nervös massor av helger!
    Jag vet Nu går jag och misstänker att det är den här helgen istället för det skulle vara så osannolikt eftersom m2b ska till Ungern så jag är ensam hemma hela helgen men jag ser konspirationer överallt

    Annars är jag såååå trött drömmer mardrömmar om bröllop och pilenlektioner (svenska material som jag gick intensivutbildning i förra veckan) Börjar verkligen känna av pressen att det är så kort tid kvar.

    I natt drömmde jag om att m2b kom till vigseln utan finkläder för han hade inte kunnat bestämma sig vad han skulle ha Tyvärr finns det lite verklighetsanknytning här han kan inte bestämma sig och jag börjar känna mig smått stressad över detta!
  • 2e advent

    Alla goda ting är tre skrev 2008-10-14 18:54:03 följande:


    oj! Du kanske borde ta paus från bröllopsplaneringen och fokusera på annat nån dag ;)2e advent skrev 2008-10-14 18:51:53 följande:
    Som sagt hur gör man det Nej skämt och sido inatt sov jag mycket bättre och har kännt mig full av energi och på mycket bättre humör idag.

    Eftersom ni orkar lyssna (haha förutsätter att ni gör det )så kommer här nästa del i följetongen min möhippa

    Idag damp det ner ett brev där det stod " Vem passar Noel den 8/11? (Noel är min son) Vad tror ni är det ett trick för att leda bort mina misstankar från det riktiga datumet eller? Jag är i alla fall helt övertygad om det och hoppas också att det är så annars är det ju tråkigt att veta i förväg.

    Just nu ser jag dessutom konspirationer över allt , m2b säger att han inte vet någonting men jag vet inte alls om jag kan lita på honom i alla fall inte i detta avseende

    Skrev nyss på Facebook som status att den 8/11 ska min mamma passa Noel för då ska jag och Andreas till Stockholm, man måste ju jäklas lite tillbaka eller hur
  • 2e advent

    S S skrev 2008-10-15 20:54:36 följande:


    Vad kommer ni har för frisyrer och buketter?Har det mesta färdigt, men idétorka när gäller hår och blommor.
    Jag lutar mer och mer åt en ganska uppsatt frisyr, ska försöka lägga in en bild på typ hur jag tänker i galleriet.

    Blommorna vet jag inte, min tärnas mamma är florist så de ska tillsammans koka ihop min bukett men de har känt mig sedan jag var 1 så de vet nog vad som passar mig och tärnan har ju sett klänningen, de har pratat om vinröda amaryllisar. Det är faktiskt rätt kul att inte veta.
  • 2e advent

    Jag vet men jag har lite ångest har alltid tänkt mig en halvuppsatt frisyr med långa lockar och löshår men så såg jag den här frisyren och tyckte att den var sååå fin dessutom tyckte min frisör att det passade bra med en uppsatt frisyr om man skulle ha axelbandslös klänning för att framhäva halsen.

  • 2e advent

    Alla goda ting är tre skrev 2008-10-17 19:46:18 följande:


    tänkte fixa min frisyr själv, lockigt halvuppsatt tror jag, blommor har jag gjort själv av satintyg. Bild finns i galleriet, har inte bundit buketten än bara...S S skrev 2008-10-15 20:54:36 följande:
    De var ju superfina!! Eller ju men det låter ju lite halvskumt när man inte har sett det förut Men verkligen jättefint!
  • 2e advent

    Alla goda ting är tre skrev 2008-10-17 19:52:18 följande:


    Kanske kunde du testa att sätta upp håret i de två frisyrerna innan (behöver ju inte vara nån kunnig som gör det utan mest för helhetskänslan) Hade jag gått till frisör hade jag tagit med den bilden :)
    Om det var till mig så ska jag till frisören veckan innan för att klippa slinga och färga lite och då tänkte jag att hon kanske kan göra lite provuppsättningar och så ska jag ta med bilden på frisyren och en bild på min klänning.

    Jaha det blev ingen möhippa igår heller men i fredags kom det ytterligare ett brev där det stog "vad händer den 8/11?" men jag tror inte att det är då för jag tror ju inte att de skulle avslöja datumet men samtidigt så kanske det är just det som är deras plan att de ska tjata så mycket om den 8/11 att jag inte tror att det är då fast det är det...... Nej då jag är inte nojjig.....
Svar på tråden December brudar