Inlägg från: Alla goda ting är tre |Visa alla inlägg
  • Alla goda ting är tre

    December brudar

    vi betalar ett paketpris för 3rätters, tårtan ingår inte. Fast tycker det är bra ändå, vi får låna lokalen där vi gifter oss samt restauranglokalen gratis!

  • Alla goda ting är tre

    KOmmer att vara på Foresta på lidingö. bra fotomiljö precis utanför, så nu letar jag bröllopscape så man inte fryser ihjäl på kvällen.

    Tycker att det verkade jättetrevligt att åka bort och gifta sig som ni ska. Då blir det samtidigt en liten semester

  • Alla goda ting är tre

    hmm.. vi har inte riktigt bestämt hur vi ska göra än.. :)

  • Alla goda ting är tre

    mmm vi gifter oss på en onsdag så jag vet inte om vi tänkte ta ledigt efter eller gå till jobbet dan efter och isåfall känns ju ett hotellrum inte värt så mycket.. fast lutar nog mest åt att ta ledigt... ett tag funderade vi på att ta brllopsresa direkt efter men sen kom vi att tänka på att det ju kan vara kul att ha något att gå och drömma om även efter bröllopet.

    Hur har du tänkt med bröllopsresa?


    lillP skrev 2008-09-13 13:26:36 följande:
    Det är svårt det där, blir ju ofta så mkt pengar för en natt som man knappt tillbringar på rummet. Om det inte vore för att sviten ingår i vårt paket skulle jag nog funderar på att ta det nån natt eller helg senare istället Då kan man låsa in sig från omvärlden och bara pyssla om varandra
  • Alla goda ting är tre

    lutar väl lite åt det men varken jag eller m2b har några semesterdagar kvar att ta ut...Fast allt brukar lösa sig om man bara vill!

    Förstår att det inte finns några pengar till resa om du precis börjat plugga. Kanske kan ni ta nån sista minuten om du får en vecka med få föreläsningar i vår. Åker man på veckor som inte är lov brukar man ju komma billigare undan. Alt. spara det till sin ettåriga bröllopsdag. Vad pluggar du?


    lillP skrev 2008-09-13 17:15:34 följande:
    Håller med om att det kan vara trevligt att skjuta upp resan Men gå inte till jobbet dagen efter, det verkar inte så trevligt Kanske kan ni ta ledigt resten av veckan iaf? Då kan ni ju mysa lite innan det är dags att ta sig tillbaka till verkligheten... Vi har inte råd med bröllopsresa nu. Har börjat plugga den här terminen, så det finns inga pengar att spara just nu Får ta det när jag är klar om två år Alla goda ting är tre skrev 2008-09-13 17:05:02 följande:
  • Alla goda ting är tre

    lillp: det där med betald semesterdag för bröllop, är det vanligt? Sambon sa att han har det men jag hittade inte nåt om det på mitt jobb... vart jobbar man som inköpare eller vad ska du specialisera dig inom? KY-utbildning, är det sån när man har en massa praktik

    dcl: om man inte har problem att fota sig innan bröllopet så kan man ju få ljusa bilder :) och ska du vara utomhus så e det nog bra med nån cape av något slag... Jag letar för tillfället efter något varm att ha på sig vid fotograferingen

  • Alla goda ting är tre

    Vi skickade också ut inbjudan i veckan och tur att man har sån väluppfostrad familj så när de ringde och grattade tackade de även ja.


    lillP skrev 2008-09-13 17:35:34 följande:
    Gillar faktiskt också idén med övernattning Hoppas bara att våra gäster också gör det De fick inbjudningskorten den här veckan... Undrar just när folk börjar osa Det där med skor är jättesvårt Har köpt ett par guldfärgade vagabond med kilklack (du har säkert sett dem i butikerna, fanns i massor av färger i sommras. Mamma bara skrattade åt mig och sa att jag kommer frysa massor... Hoppas hon har fel Vi har faktiskt bokat fotograf från Nrkpg, Fotografica, jättetrevliga Kommer nog att bli både inomhus och utomhusfoton. Har bett dem reka, det är ju trots allt de som kan sånt där
  • Alla goda ting är tre

    Blå skor skulle vara jättefint!


    DCL skrev 2008-09-13 17:54:07 följande:
    Tack för alla tips! Kanon! Visst är det skönt att kunna få allt i ett paket (att restaurangen fixar mat, blommor etc) blir iaf liiite mindre att fundera på och fixa.Jo, gummistövlar vill man ju helst slippa på bröllopsdagen... funderar på att "bryta mig ur" det traditionella och köra med ett par blå finskor till klänningen... Vi kommer ha blått, vitt och silver som tema.
  • Alla goda ting är tre

    åh tack gärna!


    DCL skrev 2008-09-13 17:57:13 följande:
    alla goda ting är tre:tror jag ska ha några länkar med lite kappor/capes, kan se om jag hittar dem.
Svar på tråden December brudar