Inlägg från: Alla goda ting är tre |Visa alla inlägg
  • Alla goda ting är tre

    December brudar

    har smala fingrar kanske jag skulle tillägga :)

  • Alla goda ting är tre

    Nope som sagt så kan jag ha strl 47 som e 15,3 (när de väl gör så små ringar) Ringar kostar ju generellt mindre på nätet och har man bara guld så är det väl okej men kan kanske kännas tryggare att handla från fysisk affär om det är diamantinfattningar och liknande.


    Hösten2009 skrev 2008-10-04 22:07:01 följande:
    jag provade ring idag men vi kommer beställa på nätet. I stan skulle de ha 4200.- för den ring jag vill ha o på nätet kostar den överallt 2300:- snacka om skillnad!!!jag har strl 15,5 i ringmått så jag har nog minst här..
  • Alla goda ting är tre

    så du har olika storlek på skenorna, känns det bra eller är det märkbart?
    2e advent skrev 2008-10-04 20:43:09 följande:


    Hallå Här står det rätt stilla just nu vilket känns lite jobbigt, vet inte om jag borde göra något eller om vi har läget under kontroll Jag är också lite nojig angående min vigselring jag blev rekomenderad att beställa en stl mindre än förlovningsringen då min vr är mycket smalare men nu är jag orolig att den ska bli för liten. Jag får på och av den utan problem men nojjar ändå.Var förresten och handlade underkläder till natten idag men sen kunde m2b inte hålla sig borta från att smygtitta i påsen när jag var och firade min mamma på eftermiddagen så nu vet han ju hur det ser ut Funderar på att köpa något annat det var ju inte så dyrt o jag vill ju att det ska bli en överraskning.
  • Alla goda ting är tre

    wingtear: hehe ja traditioner kan vara bra ursäkter ibland :)

  • Alla goda ting är tre

    tänkte mer på att det är lättare att gå tillbaks till en affär och klaga om nåt går snett än att posta ringen fram och tillbaks :)


    Hösten2009 skrev 2008-10-05 13:27:01 följande:
    Alla goda ting är tre - Ja fast o andra sida, handlar man från en onlinebutik som har fysisk butik i sverige tror jag knappast man blir blåst på pengarna, fastän det är en diamantring som jag ska ha. Dom gör ju inte ringarna där utan de är ju redan klara. I såfall är det ju företagen (schalins?) som blåser en på det?!Jag hade förstått ditt argument till fysisk affär om det handlat om guldsmed el liknande men icke då det gäller redan färdiga ringar..
  • Alla goda ting är tre

    2e advent: förstår hur det känner, inte så kul att ha på sig ringen för mycket innan man gifter sig..

  • Alla goda ting är tre

    ingenjörsbruden: fin bild :)
    tror att det var så att om namnet på pass och biljett är samstämmigt så kan det funka ändå?!

  • Alla goda ting är tre

    :)


    lillP skrev 2008-10-13 16:13:41 följande:
    inte långt kvar innan den första ska lämna boet...
  • Alla goda ting är tre

    oj! Du kanske borde ta paus från bröllopsplaneringen och fokusera på annat nån dag ;)
    2e advent skrev 2008-10-14 18:51:53 följande:


    Jag vet Nu går jag och misstänker att det är den här helgen istället för det skulle vara så osannolikt eftersom m2b ska till Ungern så jag är ensam hemma hela helgen men jag ser konspirationer överallt Annars är jag såååå trött drömmer mardrömmar om bröllop och pilenlektioner (svenska material som jag gick intensivutbildning i förra veckan) Börjar verkligen känna av pressen att det är så kort tid kvar.I natt drömmde jag om att m2b kom till vigseln utan finkläder för han hade inte kunnat bestämma sig vad han skulle ha Tyvärr finns det lite verklighetsanknytning här han kan inte bestämma sig och jag börjar känna mig smått stressad över detta!
Svar på tråden December brudar