• Sobeit

    Uppsalabrudar 2009

    Tack! Vi kommer att vara så vackra brudar allihop!!


    monkay skrev 2008-10-24 21:42:44 följande:
    Men va gullig du är, värmer! Jag håller tummarna för dig också, vet inte exakt hur din diet funkar, men vill gärna veta hur resultatet blir Tänk vi fina vi kommer vara på vår stora dag Kramar
  • Sobeit

    Oj, oj, oj. Nu blir jag orolig för dig. Dieten är inte riktigt lämpad för att man ska köra värsta fys.passen. Jag kan lova dig att det är bättre att du ger dig ut och springer en sväng istället för att köra cirkelgympa. Du kommer iallafall att loosa dina kilon om du följer dieten.

    Jag säger inte detta för att vara taskig utan för att jag vill dig väl. *kram*


    Igia skrev 2008-10-25 01:32:28 följande:
    Oj,oj,ojNu har gjort en liten dum grej... el ja mest korkad faktiskt. Håller ju på med dieten och det är första veckan. Har inte tränat så mkt denna vecka förutom att promenera för jag tänkte att kroppen skulle vänja sig lite mer först med lite mat osv. Idag tänkte jag att nu borde den vant sig och gick på en timmes fys pass. det är cirkelträning med styrka och kondition... Kan säga att jag garanterat har bränt mer kalorier än jag fått i mig idag, efter halva passet trodde jag att huvudet skulle ramla av blev yrslig, men skam den som ger sig Jaja, är huvuet dumt får kroppen lida
  • Sobeit

    Igår var jag och en väninna på stan och kollade in material till inbjudningskorten. Och det slutade med att jag köpte allt material på Collection. Gud, vilken underbar personal! Och hon som driver stället verkar förstå precis vad jag ville ha och hur jag ville ha det. Jag är bara så himla nöjd! Så imorgon ska jag sätta igång och vika korten och klippa till allt material. Hyrde en skärmaskin där oxå. 30 :- för 5 dagar! Det är ju som hittat.

    Dessutom har jag gjort mitt val ang vigselring. Eftersom jag inte är en bling bling tjej så kommer jag att använda en ring jag redan har. Det är en guldring ( i 23 karat) som jag fick i konfirmationspresent av mina föräldrar. Det är min morfar vigselring, har min månadssten i sig och min mormors namn ingraverat. Nu kommer jag att göra om storleken till mitt ringfinger och sedan gravera om den med sambons namn och vårt vigseldatum. På det sättet får jag en vigselring som jag älskar och som dessutom visar hur viktig familjen och familjens historia är. Känns så skönt att jag har bestämt mig!

  • Sobeit

    Jodå, det rullar på. Imorgon börjar jag med sista veckan och även om jag inte kommer att ha minskat 10 kg i vikten (har inte kunnat hålla dieten 100 % pga att jag är mammaledig och måste äta ibland med barnen) så har det definitivt gått åt rätt håll och jag är jättetaggad att fortsätta arbetet med att gå ner i vikt.

    Efter denna sista vecka på dieten så ska jag äta som vanlig i 4 veckor och sedan ska jag och gubben börja med GI. Fördelen där är att man äter bra mat och inte går hungrig plus att det inte är bantarmat så hela familjen kan äta samma mat. Målet är att till jul ska mina sista graviditetskilon vara borta (rör sig om ca 7 kg i nuläget) och till maj nästa år ska jag ha gått ner ytterligare 6 kg till 70 kg!

    Målet är att jag ska vara tvungen att sy in klänningen!

    Förresten, är du klar med layouten på era inbjudningskort? *nyfiken*


    monkay skrev 2008-10-26 20:41:48 följande:
    Visst är hon helt underbar Har oxå handlat det mesta där till våra kort, är helnöjd!Va fint det låter med din ring, måste vara underbart att ha en ring som verkligen har en historia. Skulle jag också vilja ha en gammal ring, men finns ingen sån möjlighet, så jag för köpa en ny.Hur går det med din diet förresten?Kramar
  • Sobeit

    Idag har jag invigt gåtavarna. Tog en prommis med dem och var ute i nästan 2 h. När jag kom hem sa min m2b att jag knallat ca 6000 st för enkelvägen är 6 km. Så den lilla prommisen blev en på 1,2 mil. Men det känns så himla skönt i kroppen nu! *ler stolt*

  • Sobeit

    Glömde skriva att jag tänkt ta denna promenad 3 ggr i veckan och där emellan kortare promenader så det bör ge resultat tycker jag.

  • Sobeit

    Tack! Man vill ju bli en vacker brud .....

    Jag köpte material nu för ca 750 :- och det är lite extra oxå för 60 inbjudningar. Vi hamnar hittills på 47 inbjudningar, men det ä bra med extra material för ifall att det blir ngn olycka.

    När det gäller designen av inbjudningarna ..... gör som jag, bestäm själv!! *ha ha ha* Nä, skämt å sido. Min m2b är inte alltför intresserad av inbjudningarna så det mesta får jag allt bestämma själv. Och alla förslag jag har besvarar han med "det blir nog jättebra".

    Hoppas ni kan komma överens snart!


    Igia skrev 2008-10-27 15:23:17 följande:
    Absolut det måstedet. Bra jobbat!Själv tog jag en promenad i morse innan frukost och ska försöka göra det varje morgon.Hur mkt kostade det att köpa allt till inbjudningskorten ungefär? Vill oxå göra egna men vi kan inte bestämma oss för hur deska se ut... Typiskt!
  • Sobeit

    Igia:
    Och imorgon, eller rättare sagt senare idag, blir det riktig mat igen!! Jag kan knappt vänta tills frukost!!

  • Sobeit

    Igår var jag och köpte klänningar till våra döttrar. Våra lite större tjejer kommer att bli små damer i likadana modeller och lillan fick en liten spets/tyll historia så hon ser ut som en liten fe. Totalt gick det på 1048 :- och det tycker jag är ok!

    Så nu är den stora att fixa inbjudningarna. Ska sätta igång idag och förhoppningsvis går det bra. :-S Är verkligen inte den mest pyssliga människan så vi får väl se. I huvudet ser de helt fantastiska ut iallafall.

    Och så är vi med kock! Vi är överens om menyn och han ska komma och provlaga för oss den 8 november så det känns bra!

    Här rullar allt på enligt planerna! Hur går det för er andra?

  • Sobeit

    Nu har jag suttit och ringt runt lite för att kolla priser på bröllopstårta.

    Ica Kvantum:
    Från 30 kr/bit för Blåbärsprinsess, Opera och Prinsesstårta
    extra för sockerpasta och andra fyllningar och dekorationer
    Tårtställningen har en deposition på 1000 :-.

    Ica Maxi:
    Från 25 kr/bit för typ prinsesstårta. Extra för sockerpasta och andra fyllningar.
    Tårtställningen har en deposition på 500 :-.

    Åbagar'n i Heby:
    Från 22 kr/bit.
    Tårtställning har en hyra på 200 :-.
    Kommer att ha stängt en period i början av nästa år pga personliga skäl. Oklart när hon öppnar igen.

    Har ni andra brudar några priser att dela med er av? *nyfiken*

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009