• mia8

    Uppsalabrudar 2009

    Oj vad mycket matnyttigt jag har hittat här! Tur att jag hittade er! Jag ska också gifta mig nästa sommar. 25 juli närmare bestämt! Lokal bokad, kaplansgården. Ska prova Martinas catering imorgon. Har tänkt italiensk buffé. Har någon några tips och råd ang maten? Vi ska ha vigseln ute och är ute efter en borgerlig vigselförättare. Någon som har ett bra förslag på någon som är bra? Viktigt att det blir en personlig vigselakt.

  • mia8

    Fyllde 29 i onsdags... så nog är jag ung! Skulle fortfarande vilja ha lite cateringtips/skvaller...

  • mia8

    Greta 1980,
    Ja vi är lite inne på Lena på Taket vi med.

    Vi provade Martinas i helgen och blev lite besvikna. Det fattades mat som skulle ha varit med...

    Är jättenyfiken på svar på hur Ikeas lakan funkar som duk...har funderat på hur vi ska få tag på så många vita dukar...

  • mia8

    Jag ska till Stockholm på torsdag och behöver snabb hjälp och tips av alla er uppsalabrudar om en bra bröllopskläderaffär! Jag vill hitta min klänning! Hjälp hjälp!!!

  • mia8

    Jaha och så står jag här nu med två brudklänningar och kan inte välja!

  • mia8

    UJa vilken bra mässa. Vi bokade oxå Lena på Taket, tror att det blir jättebra! Det var även jättekul att prova ringar...jag får nog tänka om lite...blev inte snyggt med mina planer i praktiken... Blev lite besviken på att inte några andra fotografer var där... hon var väldigt dyr som stog där. Så nu får jag leta på egen hand. Tips tas gärna emot!!!!!!!!!!!!!!!!

  • mia8

    Greta 1980: Jag skulle gärna visa MIN klänning! Har redan beställt! Jag rekomenderar verkigen Bridaloutlet. Massor av klänningar att välja mellan och jättebra priser. Jag var i stockholm och testade och den kommer med posten! www.bridaloutlet.se - min klänning är Christal!

  • mia8

    tycker att det är lite synd att nästa mässa inte är förrän i mars....

    Oj vad alla ni andra verkar ha kommit långt i era planeringar... Ska ni alla gifta er nästa sommar? Jag ska gifta mig i juli och har inte kommit hälften så långt som er andra känns det som...

  • mia8

    jag är laktosintollerant och vill lägga mig i tårtpratet lite. Jag brukar beställa laktosfria tårtor från Ica Maxi och de är jätteduktiga. Tårorna är fantastiskt goda och fina. För mig är valet självklart!

  • mia8

    Ok, jag som tyckte att jag är planringsfreak nr1! Men med hjälp av er alla har jag fått en ordentlig skjuts i baken. Fotograf på gång och en jätteduktig tjej bokad för sång under vigseln.

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009