Inlägg från: lillfraggel1 |Visa alla inlägg
  • lillfraggel1

    Uppsalabrudar 2009

    HeFa ligger på Gamla Uppsalagatan i Svartbäcken. Jag rekommenderar Bröllopsgården i Vittinge. Jag köpte min där efter att ha letat på alla ställen i Uppsala, Stockholm och Norrtälje. Jag hittade flera i Vittinge men fastnade tillslut för en som finns i mitt galleri (som förövrigt är till salu nu när jag är gift hehe men har inte lagt ut den ännu.)

  • lillfraggel1

    Jag tycker att änglafoto är helt outstanding.
    Jag bokade in henne för secret box, bröllopsfoton + trasch the dress hihihi.....

  • lillfraggel1

    Jag håller med äntligen. Jag har också servetter från samma dam. Jätte trevlig och trycker super fina servetter.

  • lillfraggel1

    Fame

    Tänkte bara tipsa om en super bra secret box fotograf. Jag + två av mina vänner har fotats av denna trevlig fotograf. Jag kände att jag ville ha en tjej som jag kunde känna mig avslappnad med. Jag var lite tveksam först men efter att ha sett en kompis bilder så var jag helt såld. Jag kan lova att min man blev glatt överraskad över sin morgongåva. (Jag fotade ute i skogen + vid vattnet i Fjällnora.) Jag badade lite i brudklänning efter bröllopet med.....Så jag kan rekommendera sådana bilder med.

    anglafoto.se är hennes hemsida

  • lillfraggel1

    Jag kan också rekommendera Brantingstorg. Vi hade en tre våningstårta därifrån men hallon och pärongrädde. Vi hade tänkt oss choklad och hallon innan men efter att ha fått hem provbakelser så var vi sålda på just kombinationen med pärongrädde. Vi provade några sorter som de rekommenderade dvs citron och choklad, hallon och choklad, och päron/hallon. Den sist nämnda var överlägset godast.

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009