Inlägg från: september2009bröllop |Visa alla inlägg
  • september2009bröllop

    September 2009

    Hittade den för utropspris 4 pund ( inte ens 50 kr) på ebay och va ju bara tvungen att slå till! ingen bjöd emot mig så fick den för det priset men frakten va ju dyrare så klart.. nästan 900 kr..

    så hade jag inte sett den för under 1000 lappen skulle inte jag heller haft en klänning hängandes där hemma redan..

  • september2009bröllop

    jag rekomenderar de starkt.. fick ju en jättefin klänning och den va otroligt välsydd och jättetjock vackert glänsande tyg..

  • september2009bröllop

    sen förra uppdaterings inlägget är tärnan klar och solosångaren e oxå klar.. min syster dotter har skrrivit en sång till oss som ska framföras..

    maten är också så gott som klar.. e lite osäkra på om vi ska ha två eller tre rätters meny..

  • september2009bröllop

    hon ringde upp mig och sjöng den i telefonen. 8dem bor ganska långt bort) och det brände verkligen i ögonen och fick koncentrera mig för att inte köra av vägen..

    idag ska jag nog gör en servettring.. tror jag har bestämt mig för layout nummer fyra (för er som kollat galleriet mitt) men vet inte om jag kan få tag i öljetterna jag använt på etiketterna.. (jag köpte dem för ca 1,5 åt sen på panduro och har inte kvar art.numret och kan inte hitta dem på deras hemsida )

    har inte fått någon respons av vad ni tycker om kort förslagen så snälla ta er en titt och säg vad ni tycker..

  • september2009bröllop

    Tack tyvärr e de mest jobb med den men de e tur att man har lite drygt 10 månader kvar...

    jag försöker hitta peel-off klistermärken (som "inbjudan" på korten) som de står "program" och "tack" på men kan inte finna några.. har hittat "tack" men de fanns bara i silver..

    någon som vet vart jag kan hitta dessa?

  • september2009bröllop

    Jo visst känns det som om budgeten springer iväg Man gör sitt bästa för att hålla nere vissa kostander men många bäckar små.....

  • september2009bröllop

    Åhhh sån beslutsångest!! har nu producerat ytterligare 3 prov inbjudningskort och känner mig helt vilsen.. vet inte alls längre vad man ska välja.. om ni känner att ge råd finns bilderna uppladdade i galleriet

  • september2009bröllop

    inbjudan e ett peel-off klistermärke.. vad menar du med nr2, nr4.. i ordningen i galleriet eller de som heter förslag 2 och 4??

  • september2009bröllop

    har gjort alla korten själv.. jo tycker nog bäst om dem med men vet inte vilken färg man ska ha.. bruna eller ljusgula.. de bruna känns lite mer höstiga eller?

Svar på tråden September 2009