• Mizty

    Novemberbröllop Del:2

    Ja då kan väl vi novemberbrudar fortsätta diskutera allt mellan klänningar & tårtor

    majamyra: 7 november
    Blivande fru L: 8 november
    harthurs: 8 november
    Mizty: 8 november (Gbg)
    Fejs: 15 november
    Wildalila: 15 November
    Novemberbröllop08: 15 November
    Brud 08: 15 november

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-09-16 09:38
    Kopierar in nya listan

    majamyra: 7 november
    Blivande fru L: 8 november
    harthurs: 8 november
    Mizty: 8 november (Gbg)
    Thailand090300: 8 november
    RunAwayBride: 12 november
    Fejs: 15 november
    Wildalila: 15 November
    Novemberbröllop08: 15 November
    Brud 08: 15 november
    snuttplutt: 22 november

  • Svar på tråden Novemberbröllop Del:2
  • Fejs

    j*vlar tack blivande fru l, hade glömt hindersprövningen på min lista!!!!!!!!!

  • Fejs

    Vårt stora problem är saker vi skulle behöva ha hjälp med men ingen som vill ställa upp. Tex så har vi ingen som kan skjutsa oss på söndagen då vi ska hämta alla saker i festlokalen (funderar på taxi men kommer bli jäkligt dyrt, tar ett tag o lasta bilen liksom), ingen som vill assistera och hålla i saker när vi fotograferas (får väl försöka lösa det ändå på nått sätt), ingen som vill dela ut vigselprogram och rispåsar (kanske kyrkvärden, inte frågat än)

    Nån mer som har familj/vänner som aldrig vill ställa upp? Toastmaster har vi hyrt in för det ville ingen heller... ingen som hjälper oss med nått. Ibland känns det som om vi lika gärna kunde stuckit iväg...

  • Mizty

    Men fy vad trist Varför vill ingen hjälpa till?! Förstår att ni känner att ni kunde gift er själva. Vi har våra bästa vänner (tärna & marskalk) dom ställer upp i vått & tort. Frågar om vi behöver hjälp med något osv. Känns som vi valde rätt på dom två! Hoppas verkligen det löser sig & att ni får hjälp med allt!!!


    Fejs skrev 2008-09-23 12:43:04 följande:
    Vårt stora problem är saker vi skulle behöva ha hjälp med men ingen som vill ställa upp. Tex så har vi ingen som kan skjutsa oss på söndagen då vi ska hämta alla saker i festlokalen (funderar på taxi men kommer bli jäkligt dyrt, tar ett tag o lasta bilen liksom), ingen som vill assistera och hålla i saker när vi fotograferas (får väl försöka lösa det ändå på nått sätt), ingen som vill dela ut vigselprogram och rispåsar (kanske kyrkvärden, inte frågat än)Nån mer som har familj/vänner som aldrig vill ställa upp? Toastmaster har vi hyrt in för det ville ingen heller... ingen som hjälper oss med nått. Ibland känns det som om vi lika gärna kunde stuckit iväg...
  • Blivande fru L

    Fejs - Vad jobbigt att behöva göra allting själva! Tror du de fattar om du ger dem en lista med saker ni vill ha hjälp med så att det kan välja själva vad de kan göra?

  • Novemberbröllop08

    Fejs: Men vad tråkigt att ni inte får nån hjälp. Hade du bott här så hade jag gärna ställt upp Fast nu gifter vi ju oss samma dag så det hade nog inte gått så bra ändå...

  • Fejs

    Tack vad gulliga ni är. Nä tyvärr tror jag inte det hjälper med någon lista. Det är tyvärr alltid så när vi behöver hjälp med vad det nu än kan vara så jag tror inte det hjälper. Har redan försökt förklara men alla tycker att någon annan kan väl göra det.

  • RunAwayBride

    Usch vad jobbigt med nära och kära som inte vill engagera sig, det förtar ju en stor del av glädjen. Hoppas ni orkar med allt själva som behöver göras då, det är ju en hel del runt ett bröllop!

  • RunAwayBride

    Hur många gäster ska ni ha på era bröllop? och varför har ni valt just november?

Svar på tråden Novemberbröllop Del:2