• Fejs

    Novemberbröllop Del:2

    Tack vad gulliga ni är. Nä tyvärr tror jag inte det hjälper med någon lista. Det är tyvärr alltid så när vi behöver hjälp med vad det nu än kan vara så jag tror inte det hjälper. Har redan försökt förklara men alla tycker att någon annan kan väl göra det.

  • Fejs

    Tack! Ja jag tror det löser sig på nått sätt. Känns som om man inte vill tvinga folk heller för då kanske de lovar nått som de inte kommer hålla o det är värre o stå där utan att saker blir gjorda när man kanske kunde löst det på annat sätt

    Vi ska ha 50 gäster (hade eg tänkt bjuda 75 men vi bjöd 65 el liknande och många tackade nej så kändes det inte roligt att bjuda 10 pers från jobbet, skulle bli för många jobbarkopisar, skulle kännas som utfyllnad)
    Vi valde november för det är den månaden och februari som är tråkigast. I februari har vi alla hjärtans dag och en anledning att resa, november kändes därför bättre.

  • Fejs

    Härligt Novemberbröllop08! Vi väntar fortfarande på vårt andra smakprov...

    Imorgon ska vi träffa prästen. Vi har tittat på psalmer och beslutat oss för 84 och 357. Om inte 357 godkänns så tar vi 411.

  • Fejs

    Vi träffade prsäten i går kväll, blev till slut psalm 21, 54 och 411 =)
    vi beslutade även att säga fortsättningen efter "...tills döden skiljer oss åt" kändes som ett lite finare avslut att säga "som ett vårdtecken ger/mottager jag denna ring. Han kommer även ta upp en gammal sed nämligen att vi sträcker fram våra högerhänder och så knyter han sitt band som har kring halsen (kommer ej ihåg vad det heter) samtidigt som han säger typ att vi slutit ett förbund därefter kan vi kyssas =) känns lite speciellt på nått vis, känns bra!!! nu nörjar jag bli nervös på riktigt!!!

  • Fejs

    idag hittade vi klänning (allt utom smycken) till mamma! sååå glad för hennes skull, blev jättebra!!!
    Räknade ut precis hur mycket man behöver ha i kontanter på bröllopsdagen för att ge solist, dj, toastmaster, frisören, taxi, limo etc blev en hel del... hur gör ni andra?

  • Fejs

    I fredags blev jag hippad av mina jobbarkompisar med ordentlig spa-kväll. Riktigt kul!

  • Fejs

    Ja det är lite hektiskt de sista veckorna nu, många möten inplanerade för finjustering mest. Sen måste ju festprogram, bordsplacering ses över och justeras till. Idag ska vi träffa vaktmästaren och organisten i kyrkan och vi ska även träffa ballongdekoratören vid festlokalen.

  • Fejs

    vi kommer ha 50 gäster
    det blir stort tycker vi, ska vara på herrgård, bjuda på allt o så...

  • Fejs

    spännande novemberbröllop08!!!!
    jag ska hämta min klänning imorgon.
    väntar ivrigt på min jacka som jag beställt på nätet, den är restad och det kan ta 2 veckor innan de får den, liiiite nervöst!

  • Fejs

    Blev hippad igår. Fick bla stil och färganalys inkl makeup och håruppsättning. Det var på det stället där jag tänkte göra det till bröllopet om 2 veckor. Makeupen blev helt kass, de fick göra om den men det blev ändå inte bra. Nu funderar jag på att byta ställe vad gäller makeupen för frisyren vill jag göra hos min frisör. Hoppas det går att rdna bara nu med så kort varsel!

  • Fejs

    Fasiken vad mycket det är nu jag vänder ut och in på mig själv känns det som ibland. Igår tex så sa 7 pers nej för bröllopet på lördag! Dessutom var vår båt försvunnen, men den har hittats men måste prata med polisen etc. Massa extraarbete! Ändra brodsplaceringar, festhäsften etc. *pust* Så jäkla skönt det ska bli att det snart är över och snart semester!!!

  • Fejs

    Strul med polisen men svärfar ska ta hand om det, nu har vi fått slutsvar från alla om de kommer el inte iaf. Snu nu är allt lungt

  • Fejs

    Vi hade en helt underbar dag!!! Alla verkade verkligen ha roligt och vi fick hora det av manga dagen efter. Har nu varit i Thailand nastan en vacka, en vecka kvar. Sen ska vi oppna alla paket. Det har ar ett minne for livet. Jag trodde att det skulle bli nagot missode under hela dagen men icke. Allt gick som planerat!!!

Svar på tråden Novemberbröllop Del:2