Inlägg från: Brud 08 |Visa alla inlägg
  • Brud 08

    Novemberbröllop Del:2

    Något som är vintrigt är frostad frukt. Doppa t.ex äpplen i äggvita och sedan i strösocker, blir jättefint!


    Novemberbröllop08 skrev 2008-08-28 14:11:59 följande:
    majamyra: Vet inte hur vi gör med blommor. Tycker inte blommor passar till vintertemat vi ska ha. Möjligen grankvistar som vi sprayar vita.
  • Brud 08

    Lite stressigt just nu att cateringen inte är helt klar, men förmodligen har vi en bra lösning på gång
    Annars har jag bokat upp tider till frisören för färgning under hösten, hittat en minkcape jag kan hyra, provat en urfin korsett (måste bara kolla med sömerskan att den funkar med urringningen), ska köpa underkjol nästa vecka, pysslar lite med festhäfte och gästpresentationerna på kvällarna, vi beräknar dryckesåtgång och har provblandat drinkar (blev nästa lite på lyset i söndags) Ska också prova några olika mousserande snart. Så fort menyn är klar måste vi prova lite olika viner också.... Blir ingen vit höst det här...
    Just nu kretsar allt kring bröllop och på lördag ska jag vara gäst på ett, kanske kan man få lite tips och idéer där också.

    Ni då, vad gör ni? Någon som har tips på vad man INTE får glömma/missa?

    Blivande fru L skrev 2008-09-02 21:20:25 följande:


    Hur går det för er, tjejer? Här står det lite still just nu. Kom av mig efter att vi skickat ut inbjudningarna och vet inte riktigt vad jag ska ta itu med härnäst. Det finns massor att göra men inget som det är särskilt bråttom med. Vad pysslar ni med just nu?
  • Brud 08

    Vi åker också till Thailand 2 veckor. Kände lite att i Thailand kan man bo lite lyxigare jämfört med t.ex. Mauritzius där vi skulle behöva välja lite mer budgetalternativ för samma pengar. Bara dom slutar bråka nere i Thailand....

  • Brud 08

    Vi ska provsmaka några olika fyllningar till tårtan imorgon och prata lite utseende. Har lite smått kvar och fixa, men allt det stora känns som det är klart. Men det känns ändå lite stressigt nu när tiden krymper snabbare och snabbare, varje dag fixar man något som har med bröllopet att göra
    Jösses flickor, det närmar sig!

  • Brud 08

    Men fy vad hemskt! Vem sjutton har bokat av kyrkan/vigseln i ditt namn? Anar du vem det är? Det är ju lite magstarkt om det var menat som skämt.

  • Brud 08

    Vi blir 66 st.
    Och givetvis ska det vara lite strul också nu när det närmar sig (15 nov)... vår fotograf lämnade återbud förra veckan pga en skada. Vi har kollat med två nya och det löser sig säkert men det är typiskt eftersom det kändes så himla bra med den som inte kan nu. Annars känns det som om allt är under kontroll, men det kommer att vara fullt upp med saker att göra fram till bröllopet. Sen har jag lyckats klämma in en handoperation nu på onsdag, blir ju fint med en obrukbar högerhand i 14 dgr. Kan bli orginella festprogram

  • Brud 08

    Vi hittade ett svart "dubbelparaply" på Claes Olsson för 49 kr. Det var ganska coolt, det är ett handtag och så är själva tyget lite avlångt och det är två "mittknoppar" på det... lite svårt att förklara.
    Annars hade vi också kollat på lite finare praplyer och tänkt har ett svart och ett vitt, men pengarna rinner iväg och det var ett helt ok alternativ om det nu regnar.


    Novemberbröllop08 skrev 2008-10-23 10:36:50 följande:
    Hur gör ni om det regnar? Har börjat bli orolig över detta nu när det varit så dåligt väder. Har ni köpt nåt fint paraply eller hur tänker ni?
  • Brud 08

    Stort grattis Socker86!!
    Första novemberbruden i tråden som vi kan bocka av

    Idag har vi varit och träffat präst, frisör, serveringpersonal och kollat stället vi ska vara på en sista gång. Nu känns det verkligen att det närmar sig. Och jag blev väldigt tårögd när vi provade att säga löftena i kyrkan, hur ska det gå när det är skarpt läge?? Översvämningsrisk i vår kyrka säger jag bara

  • Brud 08

    Wow! Vilken otrolig dag vår bröllopsdag var!
    Det var helt fantastiskt från morgon till morgon (vi gick och la oss kl 04). Alla gäster hade verkligen superkul och väldigt många sa att det var det roligaste bröllop de nånsin varit på. Vi fick många fina tal och roliga upptåg under middagen och festen var väldigt rolig. Stället vi var på gjorde det hela extra magiskt (Rockelstad slott).
    Sen blev det ett litet missöde i kyrkan som så här i efterhand nog var meningen kan jag tänka. När sista solosången skulle framföras innan utgångsmusiken klämde kantorn i för kung och fosterland med just utgångsmusiken. Vi stod som fågelholkar och undrade vad som hände. Pratade med prästen om att det var fel och prästen tittade i vårt program och sa "jaha hoppsan, det var ju inte så bra. Vänta tills musiken är klar så tar vi solosången och så får vi ta utgångsmusiken en gång till" Men kantorn spelade och spelade så till slut sa prästen "Ni kanske ska gå ut i alla fall" så vi gick ut. Den bortglömda solosången framfördes under middagen (tur att de som sjöng och spelade även var gäster) och det blev så lyckat och vackert och de fick en lång och stark applåd så som sagt, så här i efterhand blev det nästan bättre. Och ett kul minne också när allt inte blir som planerat...
    Jag går bara och ler och kommer ihåg alla roliga detaljer en efter en hela tiden. Lyllo er som har det kvar! Njut, njut, njut säger jag bara!
    Imorgon åker vi till Thailand. Grattis till er som har samma bröllopsdag som jag och stort lycka till till er som står på tur!

Svar på tråden Novemberbröllop Del:2