Inlägg från: socker86 |Visa alla inlägg
  • socker86

    Novemberbröllop Del:2

    Hejsan! jag gifter mig den 1:a november, verkligen inte länge kvar... Samtidigt som man är toknervös så känner man ändå ett lugn inom sig. Tror man behöver det, lugnet alltså.
    Jag fokuserar mest på att andas och sådana saker, då blir alla smågrejer som ev "går fel" inte så allvarliga.

    Eller vad tror ni? Vad måste jag komma ihåg??

  • socker86

    Tjo, en till här som gifter den 1 november 2008!!! Huuu, stressen börjar komma på allvar nu..

    Oj oj oj hoppas verkligen jag har tänkt igenom alla grejer nu....så pinsamt och bara "men shit, vi glömde tårtan" eller något sånt.

    Nu har vi ju iofs fixat tårtan men allt annat runt omkring....oj oj oj...känns som om man har så himla koll men i slutänden känns det som om jag bara tänkt på hälften av vad som skall göras...Hmmm.

    Lycka till alla ni andra efter mig *ler*

  • socker86

    Vi kommer ha kring 40 gäster på en bygdegård...Kommer bli mycket inslag av personlighet och så...herre gud bara 13 dagar kvar idag...*iiiihhh*

  • socker86

    Tjohooo! Kollade smhi:s hemsida och jag har fått mina böner besvarade! Det kommer bli sol, ett par plusgrader, svag vind på lördag när jag gifter mig!! Jippie alla foton som skall tas är räddade!!
    Imorgon ska jag åka till bygdegården och dekorera för fullt med några i familjen...Herregud begriper inte att det verkligen kommer ske nu...

    Kram till er alla!!

  • socker86

    Så mina kära vänner, då var jag äntligen fru! Dagen igår kommer jag sent glömma och allt var helt perfekt. Efter en vecka med grått ruskväder så sken solen på lördagsmorgonen och de var nollgradigt. Det höll även i sig till idag. Gud, jag är så lycklig med min nyblivne make. Lycka till till er andra som har några dagar kvar.

    Pözz å kjam!!!!

Svar på tråden Novemberbröllop Del:2