• Troll1

    Göteborgsbrudar Del:3

    Phuh Mizty, skönt att höra från dig! Blev nästan lite oroväckande tyst...

  • Troll1
    Ajjse skrev 2008-11-11 14:25:48 följande:
    Troll1: Vi andra vill gärna se bilderna annars.. Mizty: Härligt att allt blev som du ville, helt perfekt alltså. Man lever länge på glädjen den dagen, nu efteråt känns det lite tomt all planering som man inte behöver göra längre. Tänk vad mycket tid som plötsligt finns över! Eller? Nu är det allt det andra som blivit liggande och bara samlats på hög som måste tas tag i. Konstigt, jag trodde sakerna bara skulle försvinna av sig själva.. Jobbar inte ihjäl dig nu, du får inte vara helt slut när det väl blir bröllopsresa.
    Jag håller med om att tomheten har infunnit sig lite grann. Jag är iofs arbetslös så det blir väl lite mer av den känslan då. Tror jag... Har åtminstone börjat ta tag i rensandet av kläder

    Jag arg på mig själv över att jag slappat till och gått upp minst 4 kg igen. Inte roligt, men det hänger kanske lite ihop.
    Förb%!"*&%#ade sötsug!
  • Troll1
    bartan skrev 2008-11-11 23:14:55 följande:
    Hallå på er tjejer, just nu är jag inne i en rejäl arbetsperiod. Vore skönt med lite ledighet men det får väl vänta till julhelgen.Jag har lite planer på en julmiddag för oss tjejer och skulle gärna vilja fråga om det är någon som är intresserad!? Den helg som jag var ledig på är lördagen 13 december. Är ni lediga?
    Det lät ju jättemysigt, men vi är bjudna på glöggfest den dagen.
  • Troll1

    Mizty Det var ju många som fotade inne i kyrkan. Har du inte fått deras bilder? Jag ska maila mina, men jag satt ju lite långt bak om du vet så de blev ju därefter.
    Har du något kort från vårt bröllop?
    Det hade varit jättemysigt och roligt att ses. Är det bara 13/12 ni kan?

  • Troll1

    Mizty: U got mail... Filerna är lite stora, men jag vill inte komprimera dem. Du får resten se´n. Vill du länka till sidan med bilderna?
    Åhhh, så häääärligt med bröllopsresa!

    Idag gjorde jag så magnetröntgen. Fick lite Stesolid i två omgångar. Lagom för att jag skulle slappna av lite. Min MAN följde med in och klappade på mig. Han har hur mkt som helst med sitt jobb, men jag kom först och det glädjer mig extra. Han är så omtänksam!

  • Troll1

    Jag testade igen Mizty. Konstigt...
    kanske har jag fel adress? Men du har väl fått mail av mig förut?

    Hej Busfia!

  • Troll1

    Mizty: Skumt, jag fick tilbaks ett mail till igår. Inboxa mig din adress, eller maila mig så kan jag svara på det. Kanske funkar det bättre då?

    Åh, det hade varit gött att sticka härifrån nu. Härligt med bröllopsresa!

  • Troll1
    Ajjse skrev 2008-11-16 18:29:32 följande:
    Jag kan inte lova något men ska försöka.. Nu är det försent, hon är redan i värmen..Gick det bra med fotografen?
    Jadå.
Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3