• Ajjse

    Göteborgsbrudar Del:3

    Halloj alla! Nu är jag tillbaka från solen och värmen i Spanien.. Känns sådär måste jag erkänna.. Vi ska snart tillbaka igen, vi åker efter bröllopet.

    Tack Mizty för länken hit!

    Idag ska vi lämna in våra förlovningsringar, känns konstigt att vara utan i tre veckor.

  • Ajjse

    Mizty:
    Vad härligt att ni fick fixat lite saker idag!
    Jag kastade mig in på Johanssons och hittade skor till tjejerna för 150kr paret, det bästa är att skorna passade båda tjejerna. Dom var nämligen inte med så jag chansade..

    Det känns lite tomt på fingret..

    Har du lagt ut någon bild på tiaran och skorna? Är lite nyfiken..

  • Ajjse

    Jag tycker det låter som om ni kämpar på allihopa! Själv har jag varit i Spanien i två veckor och gått upp 3 kg.. Nu har jag 2,5 veckor på mig att gå ner dom kilona så att jag kommer i klänningen, känner inte att jag vill prova den nu.
    Imorgon blir det ett pass på friskis och så har jag börjat med GI, jag hoppas att det räcker.

    Jag misstänker att det blir möhippa nu i helgen eller nästa, fast det kan ju bli en vardag också.. Känns lite pirrigt!
    Gubben tar dom ut nästa fredag och han är supernervös! Han är övertygad om att det blir en lördag men hans chef är inblandad så han blir nog paff när det blir på en vardag hihhihi. Går bra att fnittra åt honom så att jag kan förtränga min egen nervositet...

  • Ajjse

    Jag måste återkomma med fikadag, kommer att vara ensam på kontoret fram till bröllopet och nästa års budget ska snart in.. Känner att jag har mycket att göra men är också sugen på bröllopssnack..

  • Ajjse

    Bra jobbat Mizty!
    Själv var jag på Friskis idag, kommer att kännas i kroppen imorgon vill jag lova..

    Är det någon av er som kommer eller som har använt en toastmasterklocka under middagen? Vi vet inte hur vi ska göra och det är inte så lätt att hitta en begagnad. Någon som har något förslag?

  • Ajjse

    Vad roligt! Grattis!
    Hoppas att du har din "bra" dag på bröllopsdagen, inte roligt att går runt och må illa..


    Schükano skrev 2008-08-27 09:17:00 följande:
    Hej på er tjejer,Ledsen att jag inte varit aktiv på väldigt länge.Jag har blivit gravid och mår alldeles fruktansvärt skitdåligt. Är sjukskriven för jag är såååååååå trött, kräks såååååååå mycket och svimmar...Suck. Även om jag är jätteglad att vi ska ha en bebis så hade det varit härligt att må lite bättre när det nu bara är 10 dagar kvar till bröllopet. Jag har ungefär en bra dag i veckan så det gäller att jag försöker pricka in den till bröllopet.Magnus var för två veckor sedan på sin svensexa och jag hade min möhippa nu i helgen..den blev väldigt stillsam men samtidigt så blev den precis som jag hade önskat.
  • Ajjse

    Jag lånar gärna klockan! Vad snäll du är!
    Vi hade en sådan på jobbet i receptionen men folk satt bara och lekte med den så vi blev vansinniga, den åkte i soporna i våras. Hade jag tänkt lite längre kunde jag lagt undan den och lånat den nu.

    Jag har tittat på fika för nästa vecka och det skulle vara jätte kul att träffas, hinner tyvärr inte med någon bio men fika på stan låter jätte bra.

    Måndag 1/9
    Bartan
    Ajjse

    Tisdag 2/9

    Onsdag 3/9

    Torsdag 4/9

    Fredag 5/9


    Mizty skrev 2008-08-27 09:24:26 följande:
    Tack! Vi ska ha en "hotellklocka" en sådan som står på disken med en "pling" på Vilken underbar förklaring!! Du får gärna låna den om du vill. Kan fota den & lägga bilden i galleriet.
  • Ajjse

    USCH vilket väder!! Det får mig att tänka på att det kanske är dax att fixa ett vitt paraply till bröllopsdagen. Nu är det bara 2,5 vecka kvar.. PIRRIGT!
    Någon som vet vart det finns vita paraplyn?

  • Ajjse

    Tack för tipset ska kika lite till på nätet och även gå in påväskaffären på Kungsmässan!
    Nu ska jag iväg till ett svettigt spinningpass!

Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3