Inlägg från: 3Jane |Visa alla inlägg
  • 3Jane

    Vinterbröllop 08/09 del 3

    Idag har vi gjort ett "körschema" för hur bröllopshelgen kommer se ut, och vem som ska göra vad och när. Jösses vad mkt det är att göra när man ser det samtidigt :)

  • 3Jane

    Det här kanske är en dum fråga, men hur gör man när man beställer hindersprövning?

  • 3Jane

    Tack! Misstänkte väl att man kunde skriva ut från nånstans, men alla pratar om att skicka efter så jag trodde det var krångligare. Men då är ja me :)

    Är ju i London nu så blir inget utskrivet här, men får väl fixa de när vi kommer hem :)

    Hur går de för er, hänt nåt på sistone?
    Vi har shoppat lite kläder till min brudgum här i London, vilket känns jättebra för han har inte haft nån aning förut. Det är inte klart, men han börjar få en idé iaf.

    Sen har vi bokat tid till på tisdag. Jag ska prova en spetsjacka och han ska prova kläder hos kostymuthyrare.

    Inbjudningarna är ute, men inte så många som osat än, 2 st bara.

    Måste ta tag i maten och ring så fort som möjligt, det är nästa!

  • 3Jane

    Igår var jag inne på KiK och provade och beställde deras fina spetsjacka. Hade ju tänkt köpa klänningen där också men köpte från Milly istället. Men har vart så sugen på spetsjackan så blir den också. Så nu är mina kläder typ klara. Måste bara fixa nå bra underkläder som passar att ha under klänningen.
    Vad har ni under? Tänker ni att det ska vara varma eller mer vanliga tunna strumpbyxor. Och strumpbyxor eller stay-ups?

    Vi var också o provade kläder till min blivande, fast han är inte helt klar än. Men köpte byxor, väst och skor i London, + en kavaj och skjorta att ha som backup om han inte hittar nåt annat.

  • 3Jane

    Köpte jättesnygga underkläder till bröllopsnatten när jag var i USA i somras. Men de att ha under klänningen tänkte jag köpa i här i Stockholm, ska kolla lindex o twilflit tror jag.

    Igår var jag hemma hos mina föräldrar och vi gick igenom hela buffémenyn, så nu känns allt rätt bra. Va lite jobbigt där ett tag för vi kom aldrig riktigt igång med de där stora sakerna. Men nu känns det jätteskönt! :)

    Måste börja kolla på ring bara, det har jag fortf kvar.
    Sen ska jag sätta igång med vigsel- och festprogram. Nån som börjat med sånt?

  • 3Jane

    Ja visst är det spännande när man får sin klänning!? :)Har du provat, behöver du sy om den nåt? Min passade perfekt direkt!

    Nu börjar folk äntligen osa lite bättre! 46 svar av 106 bjudna, och av dem har 43 tackat ja.

  • 3Jane

    Skickade in hindersprövningen förra veckan, men inte fått nåt svar än. Inbjudningarna skickade vi ut för typ en månad sen.

    Vissa dagar får vi flera osande, andra som igår - inget. Lite segt o vänta, vill ju bara börja med sånna där saker som man gör när man vet exakt vilka som kommer :)

  • 3Jane

    Jättefin!
    Det är ju flera som gifter sig i november o december. Är ju inte så långt kvar nu. Känns det bra, mkt kvar?

  • 3Jane

    Jag ska ha slöja, har beställt från Kina så de var billiga.
    Rätt lång, har flera att välja emellan. En med insydda pärlor över hela, en med pärlor bara i kanten och en med kantband.

    Vet däremot inte riktigt hur jag ska ha den. Men man får experimentera lite innan :)

  • 3Jane

    Haha ja de va så billiga o där jag beställde va man tvungen att köpa 5 accessoarer om man in köpte en klänning där så då beställde jag underkjol, 2 slöjor o 2 par handskar. Sen när jag packade upp hade de lagt i en 3e också ;D

Svar på tråden Vinterbröllop 08/09 del 3