Inlägg från: FruHamberg |Visa alla inlägg
  • FruHamberg

    Vinterbröllop 08/09 del 3

    Nu har jag oxå hittat .
    finalfantasy- jag vet att jag har sett en sida som även har mammaklänningar, men kan inte komma på vilken. Återkommer när jag förhoppningsvis kommit på vad den heter.

  • FruHamberg

    Vargtassa- Hur såg klänningen ut då? Kanske nån har sett den på nån kinasida. Sen så kan du ju skicka bild på den till något av alla kinaföretag, så syr de upp den åt dig.

  • FruHamberg
    Vargtassa skrev 2008-08-22 14:37:13 följande:
    Ska försöka lägga upp den i mitt galleri ikväll...
    Ok, spanar in där sen då . Annars om du har kvar sidan från tradera så kan du ju länka den.
  • FruHamberg

    AnAngel- Jag kommer att köpa min underkjol från ebay. I Sverige är dem svindyra. Vet att några har sytt själv, men då har de haft tyllunderkjol utan ringar.

  • FruHamberg

    Om klänningen fastnar i tullen så är det alltid 37%(när det gäller kläder, kolla på tullens hemsida för övriga saker) av hela köpesumman, alltså det man har köpt + frakt. Jag rekommenderar att man alltid räknar med att man ska betala det, det är ju trots allt lag på det . Om paket skulle fastna så slipper man ju otrevliga överraskningar då och om det skulle slinka igenom tullen så är det ju bara bonus .

  • FruHamberg

    Shiit känns som att vi har massor kvar att göra nu, jag som tyckte att vi låg så bra till förut... Jag har inte beställt klänning än, inte ens kollat på ringar, snart ska vi börja pyssla med inbjudningarna iaf. Killen min beställde sin frack i torsdags, en sak som är klar iaf. Nåja, än finns det tid .

  • FruHamberg

    Härligt för dig BlendaSigne, helt rätt att ta den man känner sig bekväm med. Tänkt vad hemskt att vara i centrum en hel dag med en klänning man inte trivs med.

  • FruHamberg

    Alla goda ting är tre skrev 2008-08-31 14:53:53 följande:


    Kan det underlätta lite om jag säger att vi inte hunnit nån vart i planeringen? Bara bokat lokal, vf, lagt beställning på klänning och igår började fundera på inbjudningskort, hehe... och vi gifter oss ca 2.5 månader innan er...eller e det jag som borde bli stressad istället?! )
    Hehe, skönt att du tar det med ro . Vi/jag har gjort en del. Inhandlat allt papper för inbjudningar, fest/vigsel-program, favoursaskar, allt till bordsdekorationerna, mina skor, smyckerna får jag låna av syrran och lite annat som ska användas till dekoration i lokalen. Vi har bokat kyrka och festlokal. Bestman, tärnor och toastmasterna är tillfrågade, alla sa ja. Min bästa vän ska fota oss, hon är en amatörfotograf som har fotat flera bröllop när hon bodde i Kanada, så det känns super att hon ville göra det. Hon är även kock så hon ska ordna menyn. Hon kan tyvärr inte laga maten för det var inte tillåtet(finns redan en kock där, han ville inte dela sitt kök tydligen ). Min sambo vill inte att vi ska veta innan vad det blir för mat, får se hur vi gör med det... Vi ska även lämna över festprogrammet till våra toastmasters, det kan bli spännande... hehe.
    Ok, så vi har lite klart iaf . Nu känns det lite bättre iaf.

    Vi måste bestämma oss snart vilka vi ska bjuda, så att min stackars svärmor kan börja skriva på kuverten. Hon har nämligen lovat att handskriva alla kuvert i sån där kalligrafistil.
  • FruHamberg

    När vi skickar ut vet jag faktiskt inte, men tror att det blir i november redan. Vi vill inte skicka ut dem mitt i julstöket. Vi funderar även på att skicka efter jul. Sätter osa ca 1-1,5månader innan den stora dagen(21/2). Är det försent att skicka ut inbjudningarna i början på januari och har osa runt kanske 15 jan?

Svar på tråden Vinterbröllop 08/09 del 3